Snimate li se?

Započeo Jagoda L., Novembar 26, 2007, 10:45:11 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Jagoda L.

Posto je Suzana M. ponovo prezentovala najnovije ostvarenje,samo sada 100x kvalitetnijim materijalom,pade mi na pamet da pitam sta mislite o snimanju sopstvenog vodjenja ljubavi posto sad i iole bolji mobilni moze da napravi dug i kvalitetan snimak...Snimate li se,snimacete se ili necete i ne volite.... :woohoo:

Sto se mene tice nisam nikada, mada mi je padalo na pamet... :blush:

Goran Čonkić

Nisam, da imam nekog ko bi hteo mozda tj verovatno i bih, ali samo za svoje potrebe. To niko nikada ne bi nasao... ;)

G. P.

Pazi se Mali Lalo, tako je mislila i Suzana Mancic pa je posle plakala na TV-u.

Goran Čonkić

Nesto sumnjam da nije sama objavila zbog popularnosti...a kad se dobro zapakuje i sakrije nece to niko naci. A + nemam cega da se bojim, retko koja devojka hoce tako da... :P

sava savanovic

Marina Kovacev

Znam za slucaj iz Beceja, gde je devojka dzvolila takvo snimanje, pa je posle raskida taj snimak obisao celu skolu... I sada, reci da je taj decko seljak i kreten ili ona glupaca sto je dozvolila uopste takvo snimanje?! Ono sto nije vidjeno, nije se ni dogodilo, zar ne? :)

Zoran Sarajlija

Ma imam par slika ono dupe sise nista extremno ali naravno nije tajno slikano.

Olja Milovanov

Sve izadje na videlo kad tad, tako da mi je to skroz bezveze...
Jedino ako neko voli da se kompromituje- to je vec druga stvar... :S

A slazem se sa Marininom teorijom! B)  
Kumo, kumo... ;)  :kiss:

Goran Čonkić

Marina_The_Press napisao/la:
CitatZnam za slucaj iz Beceja, gde je devojka dzvolila takvo snimanje, pa je posle raskida taj snimak obisao celu skolu... I sada, reci da je taj decko seljak i kreten ili ona glupaca sto je dozvolila uopste takvo snimanje?! Ono sto nije vidjeno, nije se ni dogodilo, zar ne? :)

Marina ova zadnja recenica je tako troooooooo...ne bih se mogao vise sloziti! :D

pallas pallas

Ja se slažem sa rečenicom pre toga,tojest predzadnjom rečenicom.Ko li je kriv...

Inače,da vidite kako se to radi \\"u svetu\\".Priča ide ovako:lik bio zaljubljen u neku žensku,al do ušiju,a ona je bila jedna od onih koji vole da se snimaju.E,kad je devojka ostavila frajera,slomila mu srce,on je napravio sajt gde je postavio svu svoju \\"arhivu\\" :)

The site.

Stevan Kosanovic

mumba

gizmo cam je zakon sa sve amortizacijom!

Djordje Milosevic

ja imam prviatnu kolekciju... :) :) :)

Srba Nedeljkov