Ah, ta skola...

Započeo Leana Tajkov, Novembar 27, 2007, 09:15:28 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Leana Tajkov

Posto je sada vreme testova, kontrolnih i pismenih, mene zanima koliko ste vesti u pravljenju puskica i koliko vam je uspevalo da prepisete a da vas ne provale?
P.s  ako neko ima neku dobru ideju za sakrivanje artiljerije, neka podeli sa narastajima koji se jos uvek pate sa prepisivanjem :)

Ivan Saranovic

Dete bozije!;)  Pa sta ako ovde ima neki profesor pa se muva ovde po ovoj sekciji foruma i provali nase fore. No thanks, ako vas zanimaju moje tajne, samo me nazovete i pitate i ja cu vam reci bez razmisljanja! Ali ako ste profesor, nema sanse, bre!:) :P

Leana Tajkov

Joj, molim te...
Bas profani nemaju pametnija posla...a cak i da procitaju ovo, ova dokumenta nisu zabranjena da se iznose u javnost,zar ne?
P.s. a na koji broj da te pozovem?:silly:

Ivan Saranovic

Imas ti vec moj broj. Idem sa tobom u razred :)

Ajde. Ja drzim na klupi pa malo rasirim noge i stavim ruke na glavu, glavu na ruke ili kako vec, pa pisem. Uvek uspevalo i uvek ce uspevati. Jedino treba imati volju sve to otkucati i odstampati.:P

Boris Majstorovic

Sad sam vas sve zapisao! Ima da vas kažem kumu cim ga vidim. Neæete vi meni prepisivati, bar ne na njegovom času!

Ivan Saranovic

E bas si tuzibaba!;)
Ko ti je kum?:huh:

Boris Majstorovic

Najzajebaniji profa u Gimnaziji. A ti znas ko je on! Ako mi ne verujes pitaj AXL-a

Ivan Saranovic

Ko? Lapis? Ako je on, uopste nije zajeban a i kod njega nisam koristio puskice zato sto ce mi on to pamtiti do poslednjeg trena koji budem provodio u gimnaziji a i duze:laugh:

Axl Axl

Nije Lapis, ima mnogo opasnijih od njega, tata Borisov kum mi je bio razredni, kuku lele kad me nafato u kafani da sam pobeg\\\'o sa časa...

A kod Lapisa sam za svaki pismeni prepisao, prosto ko pasulj... Nikad nije provalio... ;)

Ivan Saranovic

Ajde recite ko? Sto me drzite u neizvesnosti? Da nije Peja, Straja mozda?:P :laugh: :)
Sem Lapisa i Straje nema nijednog muskog profesora koji nam predaje. Ako dobro vidim, of course.:huh:

EDIT

E sad sam se setio i Naca nam predaje infos, ladno sam zaboravio :thumb:

A i na casovima kad prepisujem, dok oni skontaju da sam prepisao, svi dokazi misteriozno nestanu pa ja lepo mogu da im se :njanja:

Boris Majstorovic

tata Boris napisao/la:
Citat. Neæete vi meni prepisivati, bar ne na njegovom času!

evo ti pomoc, pa ti reši

Axl Axl

Ivan Saranovic

Jaoj taj tvoj kum je tako jedan iskompleksiran covek da je to strasno. Niko ne moze da prepise a da ga ne uhvate:P
@ tata Boris
Tvoj kum- moj komsija:)

Boris Majstorovic

ShaX_91 napisao/la:
CitatJaoj taj tvoj kum je tako jedan iskompleksiran covek da je to strasno. Niko ne moze da prepise a da ga ne uhvate:P
@ tata Boris
Tvoj kum- moj komsija:)

Ti se zezas , a lepo sam ti napisao da je najzajebaniji!

Ivan Saranovic

Pa za to da mi je komsija se ne zezam, dok za ostalo ne znam. Kada smo imali zamenu kod njega dok Straja nije bio u skoli primetio sam da je OK lik. Nije dzaba on proglasen za naj profesora u Gimnaziji:)