ZADACI

Započeo Axl Axl, Novembar 26, 2007, 11:08:32 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Ja se izvinjavam, al\\\' mislim da i mi koji nismo stigli na proglasenje forumasa i forumasice za proslu godinu ( a ukljucili smo se u forum malko kasnije) zasluzujemo da \\\"cujemo\\\"
ko je to , a mislim da je ovde upravo mesto da se to napise:)
 Dakle admini \\\'ajd kratki izvestajcic.:)

Marina Kovacev

Lusika, posto su nam admini prezauzeti ovih dana, obratice ti se voditeljka :)
Sto se tice naj forumasice, Sirenu smo obradovali 1. nagradom zbog najbolje odradjenih zadataka, a 2. nagradu je osvojila Tidza.
Muski finalisti nisu dosli na dodelu...
Slike su u galeriji, a Vi, dragi forumasi, vec pocnite da razmisljate kako da se dogmonete trona becejonline-a ove godine... ;)

mumba

pa nisu muški forumaši znali ko je uopšte i nominovan niti su ih kontaktirali organizatori na bilo koji način kako je i red a sem toga možda su i ti forumaši radili u 3 smeni ko zna!

Robbyn �

Mene jeste AXL kontaktirao,a i pisalo je na sajtu,ali nisam bio zbog nekih problema lične prirode i to sam i javio AXL-u...

Boris Majstorovic

Zamislite i ja sam bio na dodeli, Voditeljka je tako tiho pričala da ništa nisam čuo. Ja ne znam da li je problem bio nevečeranje, trema, mikrofon ili čuvanje glasnih žica zbog happening-a na koji je posle proglašenja otišla ( \\\"ono\\\" u \\\"PEOPLES-u\\\") , ali me je nekako iznenadio njen nastup. Mislim da će nam voditelj to bolje pojasniti.

Marina Kovacev

Nebojsa Andjelic

Hoce biti izbora ove godine?

Zoran Sarajlija

Unapred glas za Stevansona Krstonsona poslednjeg i najveceg  vikinga  Panonske Nizije

mumba

U samom chinu metamorfoze
Lamenti noci vile oplakuju
Moj duh plameni
I svaki pokret i misao
Postaje isti
Moj krik pomera planine...