Ocenite novi sajt od 1 do 5

Započeo Marina Kovacev, Septembar 17, 2007, 02:16:23 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Serveto Pecin

Svaki dan dodjem par puta i vidim na svim temama poslednji post i kazem u sebi \\\"Opet Virus poslednji postovao\\\".. ;)

Robbyn �

Čim budem imao šta pametno da napišem/kažem budite sigurni da neću oćutati :laugh:

P.S.

opet imam problema sa otvaranjem stranica,spooooooooooooro...:(
Nemam sada instaliran fraps,pa da postavim video,ali verujte da mi stranicu otvara i po 30 sec.

Serveto Pecin

Koliko downloadujes u isto vreme? :D
Salim se, meni je ovaj forum uvek spor, ali mi sad ne smeta...

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Virus napisao/la:
CitatSvaki dan dodjem par puta i vidim na svim temama poslednji post i kazem u sebi \\\"Opet Virus poslednji postovao\\\".. ;)

Ne znam zbog čega, ali i ja izgovaram istu rečenicu, samo što umesto Virus, kažem Lusy. :laugh:

Inače i meni se sporije otvaraju stranice, sporije nego ranije.

Bojan Maletic

a tek meni sto se uspori kompjuter,mislim da je to zbog svih ovih reklamica,ali ne zameram nista mojim komamima,razumem ih,treba preziveti ova krizna vremena,cak ih i podrzavam svim srcem,napred komameeee :laugh:

Goran Čonkić

Samo da pohvalim sto je forum prebacen na wide. :) Sad vise nemam po 10cm praznog prostora sa obe strane. :D

Djordje P.

Goran Čonkić

Meni je extra ovako. Ali ne znam za ostale. A inace mi se danas i nesto brze ucitava malo...

mumba

u je ja tek sad primetio da je wide ovako je super izgled i da brže se učitava!dorde osavi forum ovako!

Djordje P.

ok forum, a ostatak sajta je prilagodjen za fixnu sirinu u px...

Serveto Pecin

Djordje P.

eo ga forum razvucen, a ostatak sajta kao sto je bio :)

Djordje P.

da ne otvaram novu temu... skinut ban bokiju.
boki molim te bud\\\'dobar kao i uvek ali potpuno ignorishi... znas vec :)
ajd...

mumba

Djordje P.

stvarno nije vazno. da ne pocinjemo opet...