Ocenite novi sajt od 1 do 5

Započeo Marina Kovacev, Septembar 17, 2007, 02:16:23 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Aleksandar Gagovic

Ne valja. Svi postavi su premundureni i necitki, bre. ne mogu da se snadjem. poprvite to!

Aleksandar Gagovic

Ovaj forum je izgleda jedan od onih Gey friendly!

Leana Tajkov

Gaga, ako ti ne odgovara, nemoj vise biti clan foruma...
Inace, sajt je za 4 ....
Samo tako nastavite :-)

mumba

opa gaga pa onda si ti gey čim poseæuješ ovaj forum.

Radomir Jelic

Djordje P.

Gaga napisao/la:
CitatOvaj forum je izgleda jedan od onih Gey friendly!

Leana Tajkov

Boris Majstorovic

TiDža84

Sve pohvale administratorima...odlicna ideja.....onima kojima se nesvidja neka idu na neki drugi forum i gotovo......TOLERANCIJA IM IZGLEDA NIJE JACA STRANA!!!!!!!!!!!!! :choler:
Treba IZBACITI SA FORUMA one koji vredjaju,i one nekulturne,niste zato na forumu, to mozete da radite kuci,mami i tati...nadam se da se slazete sa mnom?!
MOLIM ADMINISTRATORA DA UVAZI MOJU MOLBU!!!!!

Policija_72

TiDza84 napisao/la:
CitatSve pohvale administratorima...odlicna ideja.....onima kojima se nesvidja neka idu na neki drugi forum i gotovo......TOLERANCIJA IM IZGLEDA NIJE JACA STRANA!!!!!!!!!!!!! :choler:
Treba IZBACITI SA FORUMA one koji vredjaju,i one nekulturne,niste zato na forumu, to mozete da radite kuci,mami i tati...nadam se da se slazete sa mnom?!
MOLIM ADMINISTRATORA DA UVAZI MOJU MOLBU!!!!!

U potpunosti podržavam. :drinkovanje :tapsh: :thumb:

Z A

Stalno dobijam obavestenje preko mailova ko koju pesmu slusa.
Kako to da nemestim da mi vise ne dolazi?

Djordje P.

Z A

Policija_72

Kad ovde svratim, odmah se setim pesme \\" Izkafane pijan ja izlazim,sve ulice pijane nalazim\\" samo lutam, jedva se snalazim, sve je nekako zmršeno- zamuæeno. Mislim da bi to moglo biti i jednostavniji, pregledniji. Nemojte mi ovo zameriti, ali zaista tako mislim, tako da više od 3+ sada ne bi dao.

Zahvalan sam Adminu DORDE-tu za pomoæ.:dry: :dry: