acafaca - Game Over

Započeo aleksandar tomic, Decembar 01, 2007, 09:45:32 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

aleksandar tomic

DOBAR DAN DOBRI LJUDI!
Ja sam Tomic Aleksandar od oca Stanoja i majke Marije rodjen ne tako skore 1983 jeseni gospodnje u Brckom, od `85. zivim u Beceju gde mi je rodjen i mali bata (clanovima foruma poznatiji kao SimaFuJ!) skolovao sam se o :obdanistu Labud Pejovic, os Sever Djurkic, Ekonomsko-Trgovinskoj skoli i VPS
moje mane su lenjost, brzopletost i nesmotrenost
Volim da se igram , da izmisljam, da izvodim besne gliste, i da se prepustam uzivanju
Ne volim kad ne mogu da radim onosto volim i kad me neko prisiljava nesto ili kad bilo ko bilo koga prisiljava na nesto ili mu brani i ne volim mrznju
od muzike ne slusam narodnjake, dens, tehno i slicno smece
a najvese volem panka
od filmova ne gledam sf, akcije i slicno smece
a preferiram pajtona i sl
to je to, na brzaka.

CHEERS!

Olja Milovanov

Djordje P.

tanja mitic

Najnesimpatičnija biografija...
zašto....? jer sigurno ne odgovara mome horoskopskom znaku...:lol: ....mogao je mnogo,mnogo bolje ....;)

mumba

Zoran Sarajlija

visnjica napisao/la:
CitatNajnesimpatičnija biografija...
zašto....? jer sigurno ne odgovara mome horoskopskom znaku...:lol: ....mogao je mnogo,mnogo bolje ....;)
ne znas ga pa mozda nisi skontala poentu.aca je faca.to sto je napisao to je TO.iskreno i britko i bez dlaka...

mumba

to jeste meni je drugar i odličan je dečko!

Boris Majstorovic

Olja Milovanov

Najobicniji opis- jer zaista, kako je i navedeno, daje utisak da je na brzinu napisan- mislim da je moglo i bolje...;)

mumba

ovo je po meni najbolje predstavljanje.zašto? pa zato što vidim da je napisano iz srca a ne iz glave.ne volim kada neko napiše 1500 redovao sebi a ustvari ne kaže ništa to jest krije se svojim redovima od nas a i od sebe.ne treba se predstavljati doktorskom disertacijom,jer po meni osoba koja rezonuje na taj način i nije čovek nego stvar.aca je moðda brzo napisao stvari o sebi ali je bar bio iskren u samo par redova uspeo je po meni celo svoje biæe da opiše!moja podrška!

Zoran Sarajlija

Radomir Jelic

možda nije književno najkvalitetniji CV, ali sviða mi se ona iskrena nit umerene samokritike

drugo: sviða mi se i neumerena samokandidatura :P :P :P

bravo Aco

nnemedi -

ma on je genije, naj naj naj simply he is the best screw the rest... (jbg moram da ga falim kad mi je shef! a ne ide mi se u sombor)

Sinisa Tomic

Uz duzno postovanje svima koji su kandidati, ali brat je brat, pa me jos i spomenuo tako da nema razmisljanja. A da umalo da zaboravim da citiram Atheist rap:
\\"Izgurao je bend u nevreme pravo,
sta da se kaze, sem Aco bravo.
Zlonamernima ostaje da pitaju se di su,
a takvi mu supci do kolena nisu!\\"