Koliko vremena provodite sa porodicom?

Započeo Marina Kovacev, Januar 06, 2008, 10:33:13 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Marina Kovacev

Sve je cesci slucaj da svako ide na svoju stranu i ima svoje obaveze ... Da li se trudimo da i pored toga odrzimo bliskost u kuci?

Robbyn �

Uhh...Mislim da ih efektivno viðam možda sat vremena dnevno....

Olja Milovanov

U toku skole, zbog silnih obaveza, jako malo vremena provodim u stanu, ali cim dodje raspust trudim se da sve nadoknadim i da im posvetim sto vise vremena...:)

Axl Axl

Efektivno mislim da je Robbyn opet napisao ono sto sam ja hteo da napišem... :)

Boris Majstorovic

Kad god naðem slobodnog vremena, trudim se da ga provedem sa mojim najbližima.

Leana Tajkov

Ne previse...mozda pola sata...mada sa odlucila da malo vise paznje posvetim porodici...

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

......Puno! Za mene je porodica najveca i najsvetija! Valjalo bi se duze pozabaviti ovom temom i vratiti se tamo odakle smo potekli, nauciti da \\\" slusamo\\\" druge, pogotovo nase najblize........... i tada je sve lakse i lepse!

Irena Žunić

Kao zaposlena samohrana majka, stalno imam grižu savesti da ne provodim dovoljno vremena sa svojom decom. Ali trudim se, vežbam svaki dan.
Imam i troje starijih, kojima pokušavam da vratim makar deo onoga što su uložili u nas.

mumba

pa ne viđaam ih preterano jer roditelji ne žive sa mnom  a seka je na fakultetu!

irena maric

Mnogo...
Svaki svoj slobodan trenutak poklonim mojoj deci....
Ispunjavam im svaku zelju!Znam da to nije u redu,ali ja sam u stanju da sve svoje obaveze ostavim po strani ako primetim da je njima dosadno ili da bi zeleli da se igraju i maze sa mnom.

nikola divac

Zivim sam a roditelje i sestru vidjam na nedeljnom rucku. I to je dovoljno, da se uzelimo.

Biljana Barjaktarov

Ja sam cele nedelje u Cacku i svoju porodicu vidjam samo vikendom..nekada i svaki drugi..to mi jako tesko pada i jakooo mi nedostaju.Pogotovo sto smo svi jedni uz druge i imamo jako lepe odnose medjusobno,puno razgovaramo...tako da mi je jako zao sto nisam sa njima svaki dan,a vikendom to bas i ne mogu nadoknaditi...:unsure:

Bojan Maletic

bar si bila na Guci:)
salim se,potpuno te razumem,i u pravu si to je malo vremena za porodicu...:(

Biljana Barjaktarov