Disco Bar PEOPLES

Započeo Axl Axl, Septembar 18, 2007, 10:40:36 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Axl Axl

Bilja Maric

Axl napisao/la:
CitatA neke su ostale bez teksta... :side:

Porazgovaracemo o ovome :woohoo:  Sreca pa ja bila korpica napred inace bi i u nesvest popadali. :cheer:

Stevan Kosanovic

Robbyn �

:lolpopodu: :lolpopodu: :lolpopodu: Ahahahahaha,luuuuuuuuuuuud si....

Bilja Maric

Bojan Maletic

a naravno dok sui forumasice gledale striptiz ja sam gledao u njih i zavideo adminu...... :blush:

Olja Milovanov

Zelim i ja da se zahvalim na divno ukazanom gostoprimstvu i gerberima koje smo dobile od Peoples ekipe... :)  Atmosfera je bila super celo vece, i pre ovog spektakla :laugh: , tako da cemo sigurno ponoviti ovakav izlazak...:silly:

Marina Kovacev

Da, hvala na gerberima... spasli su me... :laugh:
Iskreno, nisam ocekivala onakvu atmosferu i onoliko ljudi...
a striptiz... pa nisam ja htela... Axl me je jedva ugurao u diskoteku... :P

Bojan Maletic

Hvala Axl-u sto vas je \\\"ugurao\\\"u diskoteku,pa ste nam svojim prisustvom uvelicali taj dogadjaj...mislim da se veci deo \\\"muske ekipe\\\" koje, kao ni mene nije interesovao striptiz, slaze samnom....:side:

Bilja Maric

boky81 napisao/la:
Citata naravno dok sui forumasice gledale striptiz ja sam gledao u njih i zavideo adminu...... :blush:
Pa sto se nisi i ti pridruzio gospodinu na bini pa bi i mi tebe gledale   :njanja:

Bojan Maletic

da se prijavim pa da coveku otmem posao...grehota,to ti je kao da detetu uzmes lizalicu  :dabome:

Bojan Maletic

izvinjavam se,hocu da kazem,da se PRIDRUZIM doticnom  gospodinu......

Bilja Maric

boky81 napisao/la:
Citatda se prijavim pa da coveku otmem posao...grehota,to ti je kao da detetu uzmes lizalicu  :dabome:
:juhuuu:

Axl Axl

U subotu dolazi Groover... Bice haosa...

Inace Grooverov remix se nasao na BOB SINCLAIROVOJ play listi, ko ne veruje nek klikne
http://www.bobsinclar.com/playlist/