Vreme vs. raspolozenje...

Započeo Olja Milovanov, Februar 02, 2008, 11:18:36 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Olja Milovanov

Juce je bio divan dan, centar i Dolma su nam konacno zivnuli, mogao se naslutiti dolazak proleca, dok danas...-opet tmurno i bezveze vreme. :(

Kako na vas uticu vremenske (ne)prilike? Koje godisnje doba najvise volite?:)

mumba

pošto sam meteoropata ne prijaju mi ove vremenske oscilacije.najmilije mi je kad je jako hladno ali ne volim padavine.znači samo suva,sunčana i veoma hladna zima!

TiDža84

Vreme ne utice na moje raspolozenje,ali ne volim kad pada kisa.

nemam ime

Uglavnom ne utice!!! Kisa mi ne smeta, jedino ako nesto isplaniram, a ona nadje da serucka!!!
Najvise volim PROLECE...nekako....posebno mirise....

Radomir Jelic

samo neka je sunca ili snega

kishu, bljuzgavicu, tmurno vreme ne podnosim

TiDža84

Serveto Pecin

Obozavam prolece... Sve je zeleno i toplo posle bljuzgave zime (sa eventualno par dana snega), ne moras da oblacis tonu odece, nego samo duks... Sve cveta i dolazi leto...
Meni je prolece najlepse godisnje doba! Kisa mi ne smeta ako me ne u\\\'vati negde usput.. Cak volim kad pada, a ja unutra i nemam razloga da izlazim... :)

mumba

Marina Kovacev

Danasnji dan je prelep!!! Sija Sunce, mirise prolece, ljudi su izmileli iz svojih domova... Dovoljno je da se osecam super! Tako da, DA, definitivno mi raspolozenje zavisi od vremena... Npr. u Engleskoj nikad ne bih mogla da zivim...

Boris Majstorovic

Serveto Pecin

mumba

Ivana Mrkšiæ

Bila sam odusevljena sto sam juce u basti pronasla visibabe! Prolece je blizu

Zoran Sarajlija

Crossbringer napisao/la:
Citatpošto sam meteoropata ne prijaju mi ove vremenske oscilacije.najmilije mi je kad je jako hladno ali ne volim padavine.znači samo suva,sunčana i veoma hladna zima!
A sta se drugo moglo ocekivati od jednog reinkarniranog Vikinga;) :P

Srba Nedeljkov

pfff,prolece je idealno,mada ni zima nije losa kada ima pravog snega,a i zdrava je!;) ,ali sto rece zmaj-che sranje pocinje cim pocne da se topi,eto:silly: