GIRL POWER U PENNY LANE-U

Započeo Vladimir Bakic, Februar 06, 2008, 06:16:09 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Vladimir Bakic

Axl napisao/la:
Citathaha Narcy javi se u onoj temi bezanje od kuce... :D

Da li se u Peniju dešavaju neke promene, nisam siguran, ali mislim da do sad nisu puštali neafirmisane bendove kod njih,pozitivno je to ako guraju mlade...

Super s karamelom je daleko od neafirmisanog benda,a Iluziju smo mi zvali kao nase goste u zelji da podrzimo mlade becejske snage sto radimo svaki put kad sviramo u Beceju ili organizujemo neku svirku bendovima sa strane..Kad bi becejski mladi bendovi cekali da ih neki becejski vlasnik lokala pozove,nacekali bi se..

Che Guevara

Xexexexexexexeee, bash se nasmejax novom chlanu foruma!  :lolpopodu:
Daleko ste vi od ozbiljnog benda-valjda je osnovna stvar da znash da primash kritike a ne samo da uzivash u poluneiskrenim komplimentima!

Axl Axl

BAKANDZA napisao/la:

Super s karamelom je daleko od neafirmisanog benda[/quote]

Nisam mislio na karamele nego na Iluzije, Karamele imaju Saleta... :side:

Sanja Ivkov

dear Che, kritike su UVEK dobrodosle! ali, to i dalje ne menja cinjenicu da nikako nisi duhovitA!

Che Guevara

Ex,shta da se radi kad ste vi iz Iluzije pokupile svu duxovitost sveta  :lolpopodu:
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Nina Ristic

iluzija smara. sviraju pank (navodno), ova lupka cinelu celu svirku,  onaj vokal KRESTI, ali kako je u debelom bila piskava, STRASNO! sad imaju i bas gitaru-wooow, da im nema sanje koja zna makar malo bolje da svira, svirali bi q**cu. a tako su pankerke...kad ih pitate sta sviraju, jednom kazu pop-rock, a drugi put punk... HAHAHAAHAHAHAHAAA!!!

che, ajd ja i ti sto nemamo pojma da oformimo bend, odsviramo dve-tri pesme i da nas pohvale kako samo treba jos MALO da vezbamo, ali da smo super... sa sve mojim glasom koji je GORI od jeleninog... I MEAN COME ON!!!

mumba

zar nije bolje ovako u mesto konflikta?

Becej City

Ako nastavite u ovom svadjalackom stilu, naredni postovi ce biti brisani! :ljutazena:

Zoran Sarajlija

marko markovic

ej ljudi, devojke su stvarno dobre.. slusao sam ih nekoliko puta, i svaki put su stvarno sve bolje i bolje.. ima da budu ponos Beceja za koju godinu! naravno da im treba jos vezbe, ali kom bendu ne treba vezba?:)
zato devojke, smo napred, i daleko cete dogurati!:cheer:

Sanja Ivkov

cross, imas pravo! MAKE LOVE, NOT WAR! :thumb:
inace, sledeca svirka za nekih mesec dana verovato u Srbobranu, drzite nam palceve!B)
p.s. MaxXx, ko god da si, hvala na lepim recima.. :)

Che Guevara

Srecno u Srbobranu! Idete medju ljude koji ne poshtuju nikog ko svira i imaju ogromne kriterijume!!!!!! Ne ochekujte nishta tamo odma da vam kazem! Pochev od mene i mog drushtva.......  :dabome:

Ivan B.

mumba

e deco,deco ja vas krstim a vi pucate!(jovanča micić)