Kakav internet koristite ?

Započeo Becej City, Februar 10, 2008, 03:11:57 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

ako ako

Ako ce tako da bude onda ce da bude sr*nje, i to onda bukvalno gubi funkcionalnost i smisao free neta. Letos lepo sednem na jednu terasu u Tivtu pokrenem laptop, prikacim se na free gradsku mrezu, pokupim email-ove, itd. Ako ste vec pokrenuli nesto, onda napravite da bude zaista funkcionalno. I jos dva pitanja:
1. Preko koje institucije Becej treba da dobije taj internet?
2. Koliko ce opstina da placa za to?

G. P.

Auuu Zombi, ne pitaj koliko kosta besplatan internet. To je poslovna tajna. I da li ce da funkcioniše - ni to ne pitaj.

Ja ne smem da pitam ovo - kada se \\\"uspostavi\\\" besplatan internet pa ako kojim slučajem vidimo da ne radi kako treba tj. da nije upotrebljiv - koliko će trebati da se plati da se raskine saradnja onim ko omogućuje besplatan internet i da li smo osuđeni na neko određeno vreme da imamo besplatan internet ili možemo ako nađemo neki koji se plaća ali je povoljniji od komercijalno prisutnih da pređemo (kao Bečej) na njega?
 :pandur:

ako ako

Ko ispred opstine razgovara (pregovara) sa tom institucijom cije ime jos ne znam(o)? Ne zelim da omalovazim bilo ciji rad samo bih voleo da znam odgovore na ta pitanja.

Radomir Jelic

piCODER napisao/la:
CitatAuuu Zombi, ne pitaj koliko kosta besplatan internet. To je poslovna tajna. I da li ce da funkcioniše - ni to ne pitaj.

Ja ne smem da pitam ovo - kada se \\\"uspostavi\\\" besplatan internet pa ako kojim slučajem vidimo da ne radi kako treba tj. da nije upotrebljiv - koliko će trebati da se plati da se raskine saradnja onim ko omogućuje besplatan internet i da li smo osuđeni na neko određeno vreme da imamo besplatan internet ili možemo ako nađemo neki koji se plaća ali je povoljniji od komercijalno prisutnih da pređemo (kao Bečej) na njega?
 :pandur:

uopste nisi u pravu... kako je mali lala dobio odgovore na pitanja... cvrc

ako ako

Goran Čonkić

Eto...priznajem da sirim dezinformacije koje mi je rekla neka pticica...da je ne imenujem, iako znamo ko je... :P

G. P.

Čekajte sad narode, jel može da se koristi besplatni internet ili ne može? Recite da odmah otkažem ovaj što plaćam.

\\\"Besplatan internet za sve\\\" - to je bila parola na početku. NIko nije pričao o besplatnom internetu za Malog Lalu.

Stevan Kosanovic

koliko vidim placaces i dalje....

svrha tog besplatnog neta je sigurno da pruzi minimum net usloga...mail, surf malo...i to je to....a ne da skidamo sve i svasta...

cuo sam da ce brzina biti svega 128...sto je jako malooo...bolje da se prosetam do neke kafane lokalne, pa da surfam kao covek, ako mi hitno treba net, a nisam kuci...

u novom sadu su ubacili dosta hotspot-ova, brzina neverovatna...

dobro, znam da nemamo mi budzet kao NS...ali opet...u ns je protok bar 1mbit...mozda i vise..

i taj eurobalkans ili kako vec...samo u centru ga hvatam....
bilo bi dobro, da ima i na tisi predajnik, pa da lepo uz kupanje i camac...surfam malo...hehe :)

Bosko Sa kanala Pink-a

Pa to sto ti pricas komashine bi bila sjajna ideja, nije za zezanje...
Ako im je do turizma i Tise, bilo bi extra da se uvalis na camac i surfas... Mada zamisljas tu sliku i ne verujem!

Z A

A u qrac!na kraju ce svi shetati gradom sa laptopovima i moci cemo da se pozdravimo sa zhivotom.I ovako je previshe.
Ako vam je do lichnog zadovoljstva ukinite free net odma! :P
Ustvari ovde u Becheju nema brige.

ako ako

Mozda bi tako i bilo najbolje. Ako vec ne moze da pokrije ceo grad kako valja, onda neka bude na nekoliko mesta u gradu, trg, Tisa i jos negde ali neka bude kako treba, a ne da idemo sa licnom kartom u opstinu da nam daju neke username-ove i password-e, ili da se to radi preko IP. Ako je free net, onda neka bude free, ili ga bolje nemojte ni praviti.

Zoran Sarajlija

Ja i dalje na usranom Sat-traktu.Ovo je sado-mazo...

Goran Čonkić

Ljudi, evo od juce konacno i u Pozorisnom Klubu moze da se koristi wireless NET!!! Za sve informacije se obratite osoblju! :D :D :D

Bojan Maletic

Uskoro prelazim na kablovski opet,u sattrakt :(
Koji je paket bolji? 512/64 ili 256/128?

sinisa adamovic