Koga znate uzivo sa foruma?

Započeo Becej City, Februar 10, 2008, 03:20:23 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Becej City

curvoisier, Axl, Dorde, Debeli zmaj, demeter, Tidza84, The Siren, Marina The Press, koomashin, Bakandza, Ivanhoe, tata Boris, Cveja, Virus, Johnny Cage, rez, Igrutin, maxfonpunkerska, Cross, Integral, Transformers, Robin, Petar, Voyac, Schuki, Scarface, Mali , Boshko, ...

mozda sam neko i izostavio, ali to je ta banda otprilike:laugh:

Serveto Pecin

Axl, Bubikaj, Dorde, Debeli zmaj, Tidza84, Ivanhoe, tata Boris, Cveja, Gospodar Vremena, Igrutin, Crossbringer, Robbyn, Petar, Voyac, Schuki,Mali Lala, Narcy Girl, Damir, acafaca... Neke znam dugo, neke sam samo upoznao...
Mozda jos gomilu.. :) Nek\\\' mi se javi na poznanicima onaj kojeg nisam napis\\\'o. :D
+ Ninoslav, Oli, Dex, Buda, Nemy, Gox, 5who, Brlebre, MadMadamMim, Antipop...
Neki od ovih drugih uglavnom ne dolaze zbog sporosti sajta... mozda kad bi se iskljucile one slike sa strane... :)

Stevica Naglavacki

Axl, Dorde, Debeli zmaj, demeter, koomashin, Bakandza,  tata Boris, Cveja, Igrutin,  Cross,  Robin,  Voyac, Scarface, Mali , Boshko ... I autora teme naravno :laugh: :laugh: :laugh:
Boldovane tj ove matore relikvije znam od ranije ,mislim pre forum revolucije
Jos po nekoga znam samo iz vidjenja a sa ovima gore ponekada i divanim :laugh:

mumba

još bih na spisak iznad dodao: mcm,ivanhoe,nina , narcy girl,che guevara,pa marinu i sirenu znam iz viđenja itd!

Ivan B.

Crossbringer napisao/la:
Citatjoš bih na spisak iznad dodao: mcm,ivanhoe,nina , narcy girl,che guevara,pa marinu i sirenu znam iz viđenja itd!

Poen za druzseljubivost!;)

Robbyn �

Hmm...Da vidimo:Axl,Dorde,tata Boris,Gospodar Vremena,Igrutin,Policija 72,Mali_Lala,Cross,Debeli Zmaj,Demeter,Voyak,Boško,Scarface,3xform3r i Shef naravno,el_maghico,Tatjana...
Znam Sirenu i Marinu iz viđenja,kao i Georginu 88...
Takođe sam upoznao Virusa i Cveju ali nismo nešto mnogo razgovarali,što ne znači da nećemo.Ima još nekoliko ljudi koje znam sa BB foruma ali nisam siguran pod kojim nickovima pišu ovde...

I eto,od sinoć mogu na listu da dodam i Tidžu84 koju sam sinoć upoznao,ili bolje reći ona mene :lol:

Verovatno sam nekoga izostavio,nije namerno,kada se budem setio -dodaću :)

nemam ime

Axl,Dorde,Gospodar Vremena,Mali_Lala,Cross,Debeli Zmaj,Voyac,Scarface,Tidza84, The Siren, Marina The Press, koomashin, Bakandza,Schuk,Narcy Girl,maxfonpunkerska, Integral....mislim da je to to!!!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

... mali broj,pa ih necu nabrojati. Vise nagadjam ko je ko, ali nije mi to bitno. Poznajem mnogo vise ljudi van foruma i pokusavam da ih \\\"dovucem\\\" \\\'vamo.

nemam ime

Lusy napisao/la:
CitatPoznajem mnogo vise ljudi van foruma i pokusavam da ih \\\"dovucem\\\" \\\'vamo.

:tapsh: :tapsh: :tapsh: :tapsh:

Djordje P.

mrzi me da nabrajam koga sve znam. od gore pomenutih ne znam svega nekoliko ljudi...
bravo lusy! :)

TiDža84

Lusy napisao/la:
CitatPoznajem mnogo vise ljudi van foruma i pokusavam da ih \\\"dovucem\\\" \\\'vamo.

...to treba da bude zadatak SVIH NAS,forumasica i forumasa...

Djordje P.

TiDža84

DORDE napisao/la:
Citatdosta njih dolazi ovamo ali ne pishu :(

:hmmm: :hmmm: :hmmm: ocigledno im sa dopada uloga PASIVNIH POSMATRACA... :ochi:

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Pa \\\'ajd da razmislimo zajedno o tome....

Zoran Sarajlija

TiDza84 napisao/la:
CitatDORDE napisao/la:
Citatdosta njih dolazi ovamo ali ne pishu :(

:hmmm: :hmmm: :hmmm: ocigledno im sa dopada uloga PASIVNIH POSMATRACA... :ochi:
Neki ne smeju a neki ne znaju da napisu sta misle ili osecaju.A neki jednostavno nemaju komp.Ima njih par koji ne znaju da se uloguju.;) ;) ;)