Dakle, ko vas je danas obradovao/iznervirao?

Započeo Becej City, Februar 17, 2008, 07:20:52 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

TiDža84

Jos uvek nista...mada,cekam prenos jednostranog proglasenja nezavisnosti Kosova...to me melo nervira....

A tebe?

nemam ime

Danas niko, ali juce i prekljuce Salke 04 i NEC su me iznervirali.... a da danas je ipak usao jedan tiket tako da me je to malo obradovalo.....drugi se ceka;-)!!!

nemam ime

Olja Milovanov

:blink:  Aaaa, pada kisa bas kad treba ici u grad...:(

TiDža84

Ja ne mogu da verujem...pljusti..uzas!MRRRRRRZIM kisu...:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

mumba

prestala je kiša a ne nerviram se momentalno jer sam otupeo već!

Marina Kovacev

Kad smo vec kod kise... pokisla sam danas kao mis, pa jos na motoru, odmah me je uhvatila promaja i ukocio mi se vrat. Eto, sad me boli i jako me nervira.
A obradovala su me decica iz Bratstva koja su me poznala na ulici i stala da pricaju sa mnom. :)

mumba

imao sam poslom neka putešestvija po pik-ovim ispostavama i zatekao sam se na govedarstvu blizu mileševa .nosio sam neka radna odela za ljude koji tampo rade a u jednom trenutku sam se samleo preko neke metle i upao u šanac prepun GOVANA\\\'\\\' da dobro ste čuli! prao sam se 3 puta nakon toga ali ne pomaže smrdim ko\\\' omađijan jebem im krave i sveživo!

aleksandar tomic

Olivera Dabic

Iznervirala sam se jer se tema koju sam postavila nasla na pogresnom mestu  :anger:

Axl Axl

@ Olja nemas brige, premesticemo, samo reci gde?

Olivera Dabic

\\\"Igre bezgranica\\\"
Tamo ces naci temu koja odudara ufffffffffffff....  :angry:

Axl Axl