Trac

Započeo Leana Tajkov, Oktobar 03, 2007, 11:36:10 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Stevan Kosanovic

e stvarno, zasto toliko becejci trachare?
generalno, svuda se trachari...ali bre...mi preterujemo..
mislim da je stage pravo mesto za tracharenje...svi stoje, piju
jedno pice celo vece, i onda skupljaju materijal za sutrasnju kaficu...
strasno...
moracu davida da pitam sta mu se to desava u kavani...

Leana Tajkov

Koomashine, ovo nase selo je leglo traceva!
I protiv toga se ne moze...
Uopste ne mora biti Stage mesto na kom se skuplja materijal.
Bazen, centar, vecernja setnjica...mogucnosti koliko zelis.

Jednom ce valjda i to prestati...VALJDA.

nemam ime

ja popijem 2:laugh: :laugh:

tracari se zato sto je ovo SELENDRA, pa kao i na selu ljudi vole da znaju ko je skim, zasto je ovo ovako ili onako....
Jedva cekam da zapalim odavdeB)

Leana Tajkov

Svi mi to jedva cekamo.
Mada, ko kaze da u BG-u ili NS-u nema traceva?!

mumba

Serveto Pecin

Svuda ih ima, ali u Beogradu ima (kako sam cuo nedavno) malo vise stanovnika, pa se ne primeti toliko. Ne znas ih bas sve.
:side:

mumba

da čuo sam da je beograd veliki grad sa svih 20 sela  uokolini koja kao podpadaju pod ime beograd.

Axl Axl

Ovde je \\"problem\\" što svi znaju sve, pa se u suštini zna i ko je šta sanjao prethodne noæi... U veæim gradovima je manji cirkus oko toga...

Serveto Pecin

mumba

ko i\\\' j..e,mene to ne oporezuje!ti koji vas ogovaraju samo su vam zavidni i ništa drugo. vi ste na startu pobednici!svaroga mi!

Zoran Sarajlija

A kako ste mislili da funkcionise palanka bez traceva?

Marina Kovacev

i to sto kazes... pa ne bi ljudi imali sta da rade ovde...
prestala sam da obracam paznju, mada \\"ujedam\\" kada mi diraju porodicu... a to je u poslednje vreme na udaru...

Nina Ristic

hehehehehe, piju jedno pice celo vece... pa sta ako ljudi nemaju para? sta ih prozivas... ali smesno je, da.

nego, tracevi u beceju su stvarno da poludis ako se osvrces na njih. koliko puta su pricali da sam sa najboljim drugom, koliko puta se samo vamo to desilo? zavidni ljudi su u stanju svasta da lupe.... i ostanu zivi. hehehehehe....

mumba

to si nina u pravu,ali ono za piæe nek doðu u zmaja tu za iste novce mogu 2 piæa da popiju!

Z A

Upravo sam saznao da sam u sekti!:woohoo: