Taura

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Februar 29, 2008, 07:08:11 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Plavi_Zoro

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Služimo narodu!...
... i pomažemo koliko možemo tim divnim napuštenim stvorenjima.

N E S T A L A ! ! !

U subotu, 11. 07. u jutarnjim satima, nestala je ženka zlatnog retrivera, stara 2,5 godine iz donjeg parka. Odaziva se na ime Žuta i ima crvenu platnenu ogrlicu.
 Bilo kakvu informaciju javite na tel 063 527 345 ili
063 22 90 32

Nekada se zaista postidim što pripadam ljudskom rodu!

Crni labrador, ženka,nekad možda voljena, sada bačena u kanalić u Malom ritu... ostavljena da tamo ugine na očigled dece i ljudi koji tamo žive. Niko nam nije javio. Pronašli su je ljudi koji rade u Prihvatilištu.
 Ima ogromni tumor mlečne žlezde koji se razvijao godinama. Tog... nekog je valjda mrzelo da okrene broj veterinarske stranice... ili Tauru.
 Ostarela... bolesna... nikom više nije trebala.
 Nije imala čip.

Nazvali smo je Tužna...Pozvala sam veterinara... uspavana je. :(

Ultra Boys

Sramota,nemam reci za ovo...

mumba

Žuti labrador, mužjak, star oko 2-3 godine, u noći subote na nedelju, udaren je \\\" veštinom\\\", nekog našeg \\\" veselog\\\" sugrađanina, ispred Sintelona u centu grada. Javljeno mi je oko 11 sati pre podne i preduzeli smo sve što smo mogli. Na žalost nema čip, pa vlasnik nije poznat. Kako pas ima teške povrede karličnog pojasa, ako neko zna čiji je neka mi javi. Pas je prelep i sigurno nije lutalica! Trpi užasne bolove. :(  Prenet je u Prihvatilište. Veterinari dolaze sutra.

evo ga

Danas sam saznala da je tog nesrećnog psa udarilo vozilo marke Lada Samara bele boje i poznata su poslednja 3 broja. Postoje troje očevidaca, koji kažu da se nesreća dogodila oko 2 i 15 po ponoći i da su momci iz Mileševa. Prošli su kroz crveno ka centru neprilagođenom brzinom i nesrećnu životinju su vukli neko vreme za sobom.
Taura će sutra podneti prijavu Policiji.
Takav vozač se ne bi zaustavio ni da je čovek bio u pitanju.

Veterinari su danas konstatovali da je psu slomljena kičma u lumbalnom delu i prognoza nije baš neka :(

Pas je smešten u ambulantu i iznosimo ga da obavi fiziološke potrebe...
Treba mi Vaša pomoć da pronađemo vlasnika.

Prošlo je više od 72 sata i Leonardo ( tako smo ga nazvali) je proglašen za napuštenog psa... niko se nije interesovao za njega, nikom ne nedostaje.
Malo možemo da učinimo za njega :(
Svaki dan ga kupamo 2 puta u specijalnoj kupki, da mu bar malo olakšamo...

UPOZORENJE

Video materijal sadrži potresnu scenu.
Klikom na play videćete Leonarda.

{youtube}IKnV0Jb0k7c{/youtube}

Leonardo nije ovo zaslužio!

:(

Robbyn �

Pobogu,zašto ga ne uspavate???

E Robbine, da su vidiš njgove oči i želju da živi...

Do danas smo tražili vlasnika, a i veterinari su rekli da sačekamo neko vreme ( oko 5 dana), da će mu se, možda, povratiti funkcije, jer su mu sve ostale vitalne funkcije ok. Na žalost, kako vreme odmiče, sve manje verujem u čuda.

Verovatno, a na moju veliku žalost, Leonardo će u petak biti uspavan,ja ću biti uz njega, a u njegovu čast, posadićemo jedno drvo!

Ultra Boys

lusy daj javi ko su ti sto su udarili psa ja cu im izlupati auto bez ikakvih problema...jadna kuca

rki ska

uvek postoji neko resenje...

...ali sto bi se mucili!

Robbyn �

Znam za ta protetička sredstva,ali ona su dosta skupa pretpostavljam,i zahtevaju da pas IMA vlasnika što ovde nije slučaj,kako bi konstantno vodio računa o njemu i njegovim posebnim potrebama.
Ne možeš očekivati tako nešto od azila koji jedva sastavlja kraj sa krajem i gde postoje psi za koje se još uvek može nešto učiniti.

Inače,podjednaku odgovornost dele i vozač tog automobila koji ga je udario i vlasnik psa, jer je dozvolio da mu pas luta gradom umesto da je u dvorištu.

Plavi_Zoro

Lusy napisao/la:
CitatE Robbine, da su vidiš njgove oči i želju da živi...

Do danas smo tražili vlasnika, a i veterinari su rekli da sačekamo neko vreme ( oko 5 dana), da će mu se, možda, povratiti funkcije, jer su mu sve ostale vitalne funkcije ok. Na žalost, kako vreme odmiče, sve manje verujem u čuda.

Verovatno, a na moju veliku žalost, Leonardo će u petak biti uspavan,ja ću biti uz njega, a u njegovu čast, posadićemo jedno drvo!

Uspavajte ga Lusy, nek se ne muči jadan. A onaj \\\" manijak\\\" koji ga je udario kolima sigurno i kola oštetio, ako Leonardo zadobio takve povrede. A Boys dobro kaže, trebalo bi razlupati to čudo još više, zašto jure kroz grad,da je taj \\\" manijak\\\" vozio 60 koliko je dozvoljeno kroz naseljeno mesto, Leonardo ne bi zadobio takve povrede. Srce mi puče od ovih slika. Znaš da sam veliki ljubitelj pasa.Uspavajte ga molimte, on više nemože da se oporavi, pa to se vidi.:( :( :( :( :(