Taura

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Februar 29, 2008, 07:08:11 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Goran Relic

maxfonpunkerska napisao/la:
CitatEvo za sve Vas koji vole kuce, mace - jedna tuzna \\\"pricica\\\"!
Imate i klip pa ga pogledajte...

http://www.megafonija.com/vesti.php?category=vesti&id=56674

Kakav mali ludak!!!
Stvarno je junak.

Dusanka Stajic

Ovo je moja Flora, pronasla sam je u Zelenoj ulici, malu promrzlu i uplasenu, tek posto sam je donela kuci otkrila sam  da su joj zadnje noge povredjene. Sada ima godinu dana, cipovana je, zdrava i jako je volim.

Dusanka Stajic

Radomir Jelic

Zelim da sve obavestima da je pre nedelju dana iz dvorista mog drugara pobegao Zlatni labrador, star 2 godine, v odaziva se na ime DINGO
Posto je veoma umiljat, verovatno ga je neko prihvatio kao novog ljubimca, ali zbog ljubavi pravog i starog vlasnika bih zamolio da ipak pomognete
slucaj je prijavljen i Prihvatilistu, pa i ovim putem molim sve koj iimaju neku informaciju da se jave ili Tauri, ili prihvatilistu ili ovde na forum

hvala unapred

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Žuti labrador je bio u centru 25.12 uveče. Videli ga Nađa Iva i ja i mazili ga. Mužjak star oko 2 god i dobre naravi. Mislim da je to taj. Na žalost od tada nije viđen u centru.:(
Dakle da li je Žuti labrador ili Zlatni retriver? Da li je čipovan?

@ Duška- Flora je slatka i vidi se da voljena i negovana :)
Da li imaš još neke Florine sličice?

Dusanka Stajic

Plavi_Zoro

A ovaj lepotan je Rexi.

Dusanka Stajic

Kako mocno izgleda Rexi, a tek sto ima pametne oci.

Dusanka Stajic

ovo je kuca od moje cerke,Shadow ( Senka )

Dusanka Stajic

Dusanka Stajic

Dusanka Stajic

Marina Kovacev

:)  konacno jos jedan obuceni kuca u Beceju...
ja sam Ajaksu kupila patikice za sve 4 sapice... trpi ih ali nece da seta u njima, nego se izvrne na ledja i ceka da ga nosim... slikacu ga da vidite... ;)

Dusanka Stajic

Kuca nije u Beceju, ali nema veze, meni je simpaticna ovako doterana.

Marina Kovacev

Juce sam isla kroz centar i ponovo videla onu crnu kucu kako laje, a prolaznici je se plase. Cini mi se da se skoro ostenila, i to u onom napustenom lokalu kod opstine, jer kao da cuva ulaz. Jedva sam je \\\"nagovorila\\\" da mi pridje, tako da nije opasna, ali  ne bi bilo lose da se prebaci u prihvatiliste, i bebe, ako ih ima... Lusy?