Koji parfem koristite?

Započeo Axl Axl, Oktobar 05, 2007, 01:41:04 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Srba Nedeljkov

e skoro sam kupio u Italiji \\\'PINO SILVESTRE ,predobar je;)  njega se malo stariji secaju,kod nas ga vise nema,a sada je u zelenom pakovanju,mada mislim da je i ranije bio zelen:dry:

Ivan B.

McM napisao/la:
Citate skoro sam kupio u Italiji \\\'PINO SILVESTRE ,predobar je;)  njega se malo stariji secaju,kod nas ga vise nema,a sada je u zelenom pakovanju,mada mislim da je i ranije bio zelen:dry:

Alo?Brate iz porodilista,ovo je zsenski kutak.Promasio si temu,znamo da mirises na jelkicu iz kola,zelenog pakovanja.:laugh:

Srba Nedeljkov

:bejzbolka: pa niko ti nebrani da pises i ti?tema je jasna,a parfeme ne koriste samo zene, ili?

Ivan B.

McM napisao/la:
Citat:bejzbolka: pa niko ti nebrani da pises i ti?tema je jasna,a parfeme ne koriste samo zene, ili?
Becejski tranvestiti pitaju kada stizes u rodni grad,pa ces pitati `ili`.:laugh:
Cross nemoj da ga napijes u subotu,`da ne moze da razlikuje muske od zenskih parfema`,svaler je to.

Srba Nedeljkov

Svaler mozda samo nekad bio :woohoo:  a ti vodi racuna o tome da dovuces burazera u zmaj na lav 7 icu!!! :flashica: :flashica: :dobarsiti: :dobarsiti: :juhuuu: :juhuuu:

fej fej

Joj,mogla bih da se kupam u parfemima koliko ih volim!Preferiram pikantne mirise manje one sto slade.Tesko je izdvojiti omiljeni jer svaki je jedinstven.Treba obratiti paznju pri kupovini koja nota kako reaguje na kozi i uzeti u obzir licne osobine...Zimski parfem mi je Eden od Cacharel,zaista je mocan,stari parfem koji ostavlja utisak,ali koristim i druge,leti su to neznije note kao npr.lacoste pour femme ili bvlgari omnia amethyste...

Becej City

Pre neki dan uzeh ovaj...
Fantastican.

Olivera Dabic

Parfem koji me je odusevio i ne mogu da ga nadjem nigde je BLACK ONYX...
Trenutno imam DOLCE&GABBANA, NEW YORK~URBAN FLOWERS, MISS, LITTLE BLACK DRESS ~mnogo mi se svidja.
Sto se tice muskog, mom dragom nekada maznem EMPORIO ARMANI... EEEEEXTRAAAA je parfem!!!!!

TiDža84

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

...ovaj trenutno... Ćera mi se opasno \\\"umešala\\\"... pa se zalihe smanjuju.  

a ovaj obožavam, al\\\' ga teško nalazim:(

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

ovaj trenutno je:

al\\\' mi nije uspelo da pošaljem 2 različite fotke u jednom postu, ili ne može ili ja ne znam :(
.. Ako može volela bih da mi neko kaže kako?  :)

Djordje P.

edit pa dodaj jos jednu.
ili ako nadjes sliku na netu onda stavi [_img]link za sliku[_/img] (bez _)

Olja Milovanov

TiDža84

Moj novi, \\\"obara\\\" sa nogu :laugh:

Software Smith