Vasa soba

Započeo TiDža84, Mart 18, 2008, 07:15:43 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

TiDža84

Vase carstvo u haosu ili blistava dvorana gde se najlepse sniva...kako izgleda?

Radomir Jelic

Djordje P.

najlepse se sniva u cartvu haosa. a i za budno stanje je \\\"nered\\\" pozeljan jer se tada najbolje snalazim u sobi, znam tacno gde sta stoji i zasto, sve je na dohvat ruke :)

TiDža84

Moje carstvo,blistava dvorana od drveta....zavirite!:laugh: :laugh:

TiDža84

Robbyn �

Vid` kako je pospremila pred slikanje :laugh: Aj` čim iznajmim buldožer da mi raskrči ovaj haos iz sobe okačiću i ja fotku:P

Inače i ja sam kao i Dorde za organizaciju haos :lol:

Olja Milovanov

Uglavnom je sredjena, mada se nekad desi, najcesce pred grad da sve stvari razbacam, ali ubrzo sve vratim na prvobitno stanje posto ne mogu da funkcionisem u neredu.:)
Stavicu i ja moje slicice cim ih budem napravila...:)

Marina Kovacev

Moje malo carstvo je ljubicanstveno i skroz uredjeno prema gazdraricinom karakteru... sa 4. sprata vidim veliki deo mog Beceja, a uvece puuuno zvezdica...
imam neku naviku da kao hrcak skupljam sitnice koje me podsecaju na drage ljude i mesta - nije to nered... ali sam stigla do toga da u sobi nemam mesta za mrava... skoljke iz 5 mora, pesak iz Egipta, tone sitnica koje su mi poklanjali dragi ljudi (i hvala im, ali sada stvarno vise nemam gde da ih uguram :) ). Po feng-sui-u, verovatno imam neku bolestinu zbog svih tih nepotrebnih stvari :laugh: , ali se ja osecam dobro... sa svim stihovima i posvetama koje su mi pokacene gde god da se okrenem, sa tonom mojih plisanih drugara, sa knjigama i ukradenom lutkom iz izloga. :blush:
Tako da, sama po sebi, sobica jeste u guzvi, ali je to moja guzva u kojoj se osecam ispunjeno.

Che Guevara

U mojoj sobi, omiljeni deo mi je zid na kojem visi ogroman uramljen poster Che Guevare..... Jako sam ponosna na taj poster, uvek kad sam depresivna, pogledam u njega i on mi daje neku dozu pozitivne energije..... Takodje su tu posteri omiljenix bendova, izlepljenix po vratima i ormanu...... To su mi omiljeni delovi, a druge necu da spominjem jer chine sastavni deo soba svakog od nas....

mumba

moja soba je mala ali lepo prenatrpana jedino mi smeta što nikako ne mogu da sakrijem more interkonekt i strujnih kablova jer imam dosta elektronike po sobi bez koje ne bih mogao da živim i naravno jedan od zidova mi je pun postera raznih (metal ) umetnika!

Robbyn �

Pa evo,bilo mi dosadno...Dakle,imam veeeeliku sobu 6x5 m pa bi se moglo reći da imam mali stan :cheer:

iz drugog ugla:

uspomena na jedan već davan period u mom životu:

i moj \\\"komandni centar\\\" :cheer: Zahteva malo farbanja,nadam se da ću to brzo obaviti čim atmosferske prilike budu dozvolile:)

Inače,sav nameštaj u sobi sem kauča je moje izrade  :dabome: Ja sam ga napravio...Možda nije nešto ali je dom :laugh:

Peleena :) Pa shta te briga :D

Lepa....puna postera,parfema i drugarica,dovoljno sam otkrila!:silly:

katarina kurcubic

Posto vecinu vremena provodim u mom ,,carstvu,,ona je skroz po mom ukusu i potrebama...Delim je sa setrom koju je jaaako tesko nauciti da je i ona ponekad moze spremiti...uredna je(ako zanemarim sestrinu fioku,njene stvari,razbacane po sobi)Ja,kao i Marina,volim da skupljam sitnice,tako da imam pune police i kutije sa stvarima koje za mene imaju veliku vrednost,dok opet,imam mesta i da funkcionisem...Za sada ne bih u njoj nista menjala...skroz je decija,ali mi sasvim odgovara!:) :)

Nebojsa Vucic

Zavi si kako kad, ali se bolje snalazim u haosu nego kad je sve na svom mestu... Tako da...HIROSIMA!:D

mumba

ja sa roditeljima u svojoj sobi!