Njam njam...

Započeo Olivera Dabic, Mart 31, 2008, 05:04:23 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Olivera Dabic

ZDRAVLJE NA USTA ULAZI!
Kako se vi hranite?

mumba

pa ne bih rekao da se baš zdravo hranim,skoro sve živo jedem ali ipak gledam da koristim ulje umesto masti i naravno ni toga ne stavljam puno u hranu!slatko skoro i da ne jedem!uglavmom volim slane stvari i kuvano1brzu hranu preživam uglavnom kada sam u drugom agregatnom stanju!na skali štetnosti od 1 do 10 ja mislim da sam jaka 5-ica!

Software Smith

Ako ces ti da mi kuvas, ješću i kuvani beton... ;)

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

... Da prostiš Mr.Smith Olya ili Cross?  :P

Nikola Kurcubic

Doslo nam je prolece i vreme svezeg voca i povrca, pa je vreme da osvezimo ovu temu.

Ja volim da kuvam, i ucim decu da se zdravo hrane. Moja najstarija parola koju sam davno negde cuo je: Svaki dan jedan obrok sa kasikom.
 Sada kada je pijaca puna svezeg povrca, treba (naravno prvo kupiti, a znamo cene kakve su) praviti sto vise corbica, koje prvo, ne goje toliko, lake su za stomak, a i zdrave su. Nisam davao deci da jedu hamburgere kada su bili mali, pa su se i navikli da zive bez fast food-a.  

Svetomir Novakovic

Uglavnom se hranim nezdravo, ali sta je tu je!

irena maric

Ja volim da kuvam!Cesto nesto izmisljam i to odlicno ispadne!U nasoj porodici vazi ta cuvena izreka:zdravlje na usta ulazi.Mnogo ribe,voca i povrca,od mesa teletina uglavnom.Gledamo da izbegavamo svinjetinu,ali tesko ko moze da odoli pljeskavicama i sniclama1

mumba

evo baš sad pred spavanje pečem 10 ćevapa jer nije zdravo gladan leći u krevet!

Axl Axl

Mislim da se loše hranim, navukao sam se na fast food, barem jedan obrok na dan mi bude pileći sendvič već dosta vremena... :S

Biljana Barjaktarov

Supa mi je obavezna svaki dan,povrce i voce,salatice razne..testo sam definitivno izbacila iz upotrebe a sa slatkisima se jos uvek borim,ali uspevam da odolim,koliko toliko...bonzitom utolim zelju za slatkim...:laugh:

Radomir Jelic

Kao i svaki Bacvanin, supu bar dvared sipam... mada, kod mene to vishe lichi na nasuvo sa supom :)
e, ondak mesetine (ne ptam koje, sve volem) sa nekim varivom, a od salate (evo sad je sezona) visnje ili kisele jabuke
ondak dezertiram, pa makar na mokra leba secera...

mumba

i naravno masti,leba i ljute paprike pa još osoliš prava divota!