Kad bi mogli...

Započeo Olivera Dabic, Mart 31, 2008, 05:23:44 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Olivera Dabic

Sta bi ste menjali kod sebe?
Ne mislim samo na fizicki izgled.

Evo ja cu prva.

Mnogo sam emotivna i to nikako ne volim kod sebe. Mislim lepo je to,ali danas je tesko biti takav. Mnogo losih ljudi je oko nas i puno puta budes povredjen. Sa tim ide i nervoza koja me ubija. Jako retko,ali nekad mogu da budem nedodirljiva. Ako neko jaaako zezne,mogu da budem i odvratna(ako zasluzi) iako to nevolim. Volela bih da mogu bar malo vise da kontrolisem svoje emocije.

Olivera Dabic

Zaboravila sam da napisem da radim na tome da se malo promenim, zbog sebe.
Trudim se, ali mnogo je tesko...

Kyle Broflovski

Olya napisao/la:
CitatMnogo sam emotivna i to nikako ne volim kod sebe. Mislim lepo je to,ali danas je tesko biti takav. Mnogo losih ljudi je oko nas i puno puta budes povredjen. Sa tim ide i nervoza koja me ubija. Jako retko,ali nekad mogu da budem nedodirljiva. Ako neko jaaako zezne,mogu da budem i odvratna(ako zasluzi) iako to nevolim. Volela bih da mogu bar malo vise da kontrolisem svoje emocije.
Kada saznaš kako se postiže ta samokontrola ,javi .:dry:

mumba

plahovit sam i nervozan! ali ja tu ne bih ništa menjao!

Marina Kovacev

Olya napisao/la:
CitatSta bih ste menjali kod sebe?
Ne mislim samo na fizicki izgled.

Evo ja cu prva.

Mnogo sam emotivna i to nikako ne volim kod sebe. Mislim lepo je to,ali danas je tesko biti takav. Mnogo losih ljudi je oko nas i puno puta budes povredjen. Sa tim ide i nervoza koja me ubija. Jako retko,ali nekad mogu da budem nedodirljiva. Ako neko jaaako zezne,mogu da budem i odvratna(ako zasluzi) iako to nevolim. Volela bih da mogu bar malo vise da kontrolisem svoje emocije.

Olya, imamo negde ovu temu i napisala sam vrlo slican odgovor. :)

Kyle Broflovski

I ja se sećam da imamo sličnu temu,ali ajd\\\' kao ...

Serveto Pecin

Marina_The_Press napisao/la:
CitatOlya, imamo negde ovu temu...

Imamo slicnu temu.. Tamo se trazi izmena samo jedne stvari, a ovde kol\\\'ko osh... ;)
Oni koji postavljaju temu bi trebali da provere da li takva vec postoji.. Mislim da i u pravilniku tako nekako pise, ali ko to jos cita... :)

Becej City

Da, ima dve teme koje govore o \\\"menjanju\\\" sebe u raznim vidovima ...