Dobar savet i/ili Testament

Započeo Irena Žunić, April 12, 2008, 11:18:05 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Irena Žunić

Pišem u krajnje neuračunljivom i nestabilnom stanju.

Prijavljujem imovinu
-   dva negovana ženska deteta (pedofili MARŠ !!!!),
-   knjige raznih veličina i boja, sa puno slova;
-   dve babe;
-   jedan deda,
-   srebrni escajg,
-   služavnikpo, istotakodjer srebreni,
-   fikus bendžamin;

Sve svoje ostavljam........

A sad odoh da krepam, sama, samcata kao slon. Na nekom mirnom dostojanstvenom svetom mestu u dnevnoj sobi. Svi su me ostavili. Deca se razbežala kao bubašvabe u špajzu kad upališ svetlo, roditelji odbegli na zaslužen vikend u prirodu (da mi je znati od čega se  penzioneri odmaraju!?), o dragoj ljubavi ne želim da pišem. Imam utisak da me i ribice u akvarijumu ignorišu.

A ja?
Bogu dušu, a on je neće!!
Kao da me poplava izbacila. Glava zvoni k’o prazan lonac od sarme. Zarozana, u Žmuovoj tri broja većoj trenerci, na glavi ptičije gnezdo, nakon zakašljavanja  pola sata vraćam slike na zidu u pravilan položaj. U stomaku bih mogla krokodile da uzgajam. Kad hodam samo bućka čaj.

dijagnoza - VIROZA

Nezahvalnici. Niko ni da me pogleda. A kad su oni bolesni: sve stenju dok prihvataju šolju sa čajem, potežu me kako hoće, donosim, prinosim, mazim, ljubim.

E, živote, maćeho.

Ima li nekog u svemiru? Kako da se lečim? Svaki savet je dobrodošao.

P.S. Razmišljam da sednem u frižider, ogrnem se mokrim ćebetom i gurnem noge u lavor sa ledom. Klin se klinom izbija, a?
Možda autohipnoza :„nijeminišta, nijeminišta, nijeminišta....“.

Kyle Broflovski

Nije ti ništa,evo ti karma da budeš srećna.

mumba

takve simptome je godinama i moja majka imala ali sve je to prošlo a ona zdrava i čitava!stiskaj zube i to ti je a ja ću sa brakom ipak još da sačekam!

Irena Žunić

Nebojsa Andjelic

Probaj da se uracunas i stabiliziras za pocetak, prestani da kukas i uradi nesto po pitanju svog zivota.

Irena Žunić

Crossbringer napisao/la:
Citattakve simptome je godinama i moja majka imala ali sve je to prošlo a ona zdrava i čitava!stiskaj zube i to ti je a ja ću sa brakom ipak još da sačekam!

Moje zdravstveno stanje nije posledica braka (simptomi bi bili \\\"malo\\\" ozbiljniji).

Hvala i Tebi.

Već se bolje osećam. Odoh na „Bungeejumping“  sa sedmog sprata ...........bez lastiša!.

mumba

ajde nemoj tako pro se krene sa prvog sprata do sedmog je dug put!

Irena Žunić

Nebojsa napisao/la:
CitatProbaj da se uracunas i stabiliziras za pocetak, prestani da kukas i uradi nesto po pitanju svog zivota.

Pa da imam  -25 karmi kao ti? Nemam talenta, ne vredi.

Irena Žunić

Vec mi je bolje. Jutros sam popila 2 analgetika veličine vodeničnog kamena.  Izlečila sam  i bolove iz detinjstva. Tako stondirana vozila sam rolere do 5 popodne.
Hvala svima na podrsci i veeeeeeeliko izvinjenje sto sam bila nadrndana i negativna.

rki ska