Cigare?

Započeo Axl Axl, Oktobar 08, 2007, 10:23:09 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

mumba

kolegina tetka je ceo život bila nepušač a umrla je od raka grla.sve je to relativno.svakako æemo umreti jednog dana!

Goran Relic

Nepušač takoðe.
Al svi æe mo mi umreti neko zdrav neko bolestan.

velimir cvejanov

Pušim duže nego što veæina vas ima godina. Konj. Manji deo popušim iz navike, a veæi deo iz čistog uživanja. Svojevremeno sam ostavio, bez nekih problema tipa da sanjam cigarete i sl, ali je moj organizam doživeo težak šok, bio sam fizički totalno skenjan. Lekar mi je objasnio da je u pitanju normalna pojava za detoksikaciju, i da budem spreman da još tridesetak dana budem takav, tj. nikakav, ili da propušim pa da postepeno smanjujem količinu, dok ne ostavim sasvim. I dalje pušim istih tridesetak dnevno kao i pre. Uskliknite s ljubavlju mom čvrstom karakteru! Blam.

TiDža84

Serveto Pecin

Ne volim cigare...
Ne pusim!

mumba

pušenje ili zdravlje odlučite sami ono vaša pluæa u suštini kvari pušenje!,cigara!

Nebojsa Andjelic

Zoran Sarajlija

Nebojsa napisao/la:
CitatNEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sto ne da tata Cokla?!?

Zoran Sarajlija

Nebojsa Andjelic

Zmaju, zmaju opet si mesao pice?Sto to radis kad znas da ti skodi.

Zoran Sarajlija

Za tebe sam Zoran jebi ga...ako moze jel a?
A sto se tice mesanja provereno je da mi ne skodi otporan sam kao kilo azbesta.Lepo od tebe sto se brines s`aka cast.Vidim da ces da propusis od nervoze cccc :hmmm: :hmmm: zato da ostanemo na topicu evo i tebi jedan savet: ne stoji ti PUSENJE...znaci nemoj PUSITI leba ti,dobar si vaki kaki si OK?reci ne PUSENJU NEBOOOOO...

dada dadic

8. marta ce biti 2 godine kako sam mano!

TiDža84

debeli zmaj napisao/la:
CitatZa tebe sam Zoran jebi ga...ako moze jel a?
A sto se tice mesanja provereno je da mi ne skodi otporan sam kao kilo azbesta.Lepo od tebe sto se brines s`aka cast.Vidim da ces da propusis od nervoze cccc :hmmm: :hmmm: zato da ostanemo na topicu evo i tebi jedan savet: ne stoji ti PUSENJE...znaci nemoj PUSITI leba ti,dobar si vaki kaki si OK?reci ne PUSENJU NEBOOOOO...

ZMAJ-U EVO TEBI JEDNA KARMICA!B)

Nebojsa Andjelic

Super, a posle sam ja nevaspitan i bezobrazan! Administratori reagujte!!!

Zoran Sarajlija

Nemoj da se tripujes cokla.Opusti se,nisi ti na slici jebote sta se palis;) ;) ;)