1.MAJ 2008

Započeo Z A, April 13, 2008, 10:56:39 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Z A

Jel se spremate,gde cete?
Blizi se...

Axl Axl

Sa ekipicom cu mozda zakuvati PEARL ISLAND PARTY u Gradistu na plazi na Tisi, spontana zurkica, pun kamion ozvučenja, nekoliko DJs... Bicete pozvani ako uspemo da namestimo :D

mumba

na poslu popodne sa roštiljem pivom i možda sa po kojim drugarom!

rki ska

mumba

pa tako ti je to čim se završe škole na pola stvari koje si kao školarac po default-u raio možeš da zaboraviš!

Irena Žunić

Bliska budućnost:

Nosimo taman toliko stvari da možemo da emigriramo.
Pokušavam da hipnotišem moje mladunce , ali one samo čekaju utovar i odmotavanje sendviča. Nećemo se ni isparkirati, a krenuće šuškanje i srkutanje. Odvrnuta muzika na max (RHCP), dok drobe grisine po kolima i viču drugim učesnicima u saobraćaju: „Vole, ko ti dade dozvolu!???“

Mi ćemo na Palić, a gde ćete vi?

Serveto Pecin

Mozda u bastu... :)
Bice rostiljanja!

Goran Čonkić

Axl napisao/la:
CitatSa ekipicom cu mozda zakuvati PEARL ISLAND PARTY u Gradistu na plazi na Tisi, spontana zurkica, pun kamion ozvučenja, nekoliko DJs... Bicete pozvani ako uspemo da namestimo :D

\\\"spontano\\\" se okupi 500 ljudi, sa kompletnim ozvucenjem, agregatima, osvetljenjem i binom... LOL
:laugh: :laugh: :laugh:
Dobar si Axl...

On topic...pojma nemam. Mada bi otisao na neki zatureni proplanak fruske gore, ali to sumnjam, tako da cu jos videti.

Olja Milovanov

Bila sam jedne godine na Fruskoj Gori sa mamom, sestrom i jos nekim prijateljima i stvarno sam se jako lepo provela! A to mi je tada bilo strasno jer nisam bila sa svojim drustvom iz razreda, ali se posle definitivno nisam pokajala, jos sam i skupila koju bubu za insektarijum...:)

Jos nisam nista konkretno smislila, negde sa drustvom sigurno, ali jos ne znam gde. Mada, dolazim 30. aprilla sa maturske exkurzije, i to kasno uvece, tako da me jako zanima kako cu preziveti 1. maj.:)

katarina kurcubic

Axl napisao/la:
CitatSa ekipicom cu mozda zakuvati PEARL ISLAND PARTY u Gradistu na plazi na Tisi, spontana zurkica, pun kamion ozvučenja, nekoliko DJs... Bicete pozvani ako uspemo da namestimo :D

Cula sam za ovo...zvuci veeoma zanimljivo:) :) :)

Kyle Broflovski

kamenko popadic

Pravac Spanija:laugh: :woohoo:

TiDža84

Nemam jos nista isplanirano :S :blink: :huh:

Axl Axl

za sada na 60% i napredujemo... :)

Marina Kovacev

E... tu smo se mi cvarili letos... :laugh:
Gde cu za 1. maj? Pa... taman smo napravili neki okvirni plan i program u Beceju, ali mi se cini da ce ovaj Axl da umesa prste... :P  :laugh:
tako da, jos uvek nista nije sigurno... Kuma je izdala naredjenje da se usaglasimo do njenog povratka iz Grcke... :)