Dobro Jutro Bečej

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Maj 04, 2008, 07:16:23 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

19. jul subota

Dobro juuutrooo, dobri ljudi! :)

E... danas će nam svakako biti potrebne naočare za sunce. Nekom zbog sunca, a nekom zbog jučerašnjeg provoda.

Ne znam da li ste primetili, ali ima nešto puno forumaša rođenih u znaku raka!

Ko još nije bio na pijaci neka požuri, jer je sledeća tek u utorak. a do tada valja nešto i jesti!

Budite dobro :)

Axl Axl

Evo i ja uranio danas... :) Dobro jutro svima... :)

23 jul sreda

Da, da , danas je 23 jul. Nije 23 oktobar, iako se tako čini.
 Nemojte više trljati oči, niste prespavali 3 meseca i ne sanjate.
 Nego, brzo povadite one odložene jakne ( kaputi ipak neće trebati) i potražite one rasparene čarape i.... napred na 14 stepeni :)

Dobar dan Vam želim :)

Zoran Sarajlija

Onda ja prvi da pozelim za sutrasnji dan sve naj svima.a?Neka ste zivi i zdravi pa makar i bilo beznacajnih 14 stepeni...nasi motori rade i na mnogooo manjeeee.... :juhuuu: :juhuuu: :juhuuu:

24. jul četvrtak

U mesecu julu stanuju senke jesenjih oblaka... i temperatura je prava jesenja... 16 stepeni.

Jedino još po koji osmeh na licima slučajnih prolaznika nosi tragove leta.

Žmurim!

Otvaram vrata svojih misli i puštam osmehe da me obaviju, milujući drhtavo telo, umotano u veliki plavi džemper, ispijajući kafu ispod svečanih senki starih lipa u mojoj ulici.

Nije mi više hladno!

Dobro jutro/dan svima i korisno potrošite ovaj neuobičajeni dan. :)

Boris Majstorovic

Jos jedno mrko jutro me sacekalo , ali nema veza. Idemo dalje!

[video type=youtube]gB6V6aUaptI[/video]

27. jul nedelja

Neko je noćas budio noć, s toga će danas da uspavljuje dan!

Bilo kako bilo...

Dobro Vam jutro/dan želim :)

Dobro jutro Bečej! :)

Dok je Bečej spavao, desile su se neke stvari o kojima možemo samo da sanjamo.

Neko je izabrao spavanje, a neko život! :)

Gde ste Vi?

nenad jovanovic

Da,posle ovog bednog zivota nam predstoji veoma dubok SAN,iz kojeg se ,izgleda,nikad necemo probuditi.Zato,ljudi,iskoristite svaki momenat zivota,bio on dobar ili los,svakako je samo to tvoj zivot i niciji vise.Da li cinimo dobro sebi i drugima.....?

12. avgust utorak

Neko reče da: \\\" Put od hiljadu milja počinje malim korakom\\\"!
 Napravimo taj korak, možda pokrenemo lavinu! :)

Dobro jutro, dobri ljudi :)

irena maric

13.avgust,sreda

Jedan mali zrak svetla usunjao se u moju sobu...I budi me,i ne da mi da leskarim.
Kao da mu je trebalo drustvo...
Ustadoh i krenuh za njim...

Dobro jutro dragi prijatelji...Krenite i vi danas za suncem....:)

Biljana Barjaktarov

...Becej mi od jutros jako nedostaje...
Dobro jutro svima,zelim Vam prijatan dan pun lepih iznenadjenja..:)

14 avgust četvrtak

Još jedan vreli dan spava u krošnjama starih lipa. Samo što se nije probudio i zablistao svim svojim sjajem odlazećeg leta. Kaficu u ruke i uživajte u već umornoj svežini ovog jutra!

Neko ima bube u glavi, a neko u stanu. Ovih drugih se nekako i možemo rešiti, al\\\' šta sa onim prvim?

Ako baš  i niste najbolje volje, zažmurite i setite se trenutaka kada ste bili srećni. Brzo ih upakujte u mali paketić i ne zaboravite da vežete mašnicu! Sada još brže sakrijte taj paketić bilo gde na svom telu ( da vam bude uvek pri ruci :)  ), kosa, koleno, lakat...
Kada vam i nisu sve koze na broju i kada ste neraspoloženi, polako dotaknite skriveno mesto i videćete šta će se dogoditi!

Dobro jutro svima :)

15. avgust petak

Podelite sa nekim :)

Dobro jutro :)

Marina Kovacev

:S spavala sam mozda 3h jos me je komsija probudio, kaplje mu voda u kupatilu ispod naseg, sto znaci da ce doci majstori da mi razbijaju kupatilo... a moji na moru, i stan mi je pun uspavanih i mamurnih ljudi... jeee, sto volim kada se takvi baksuzi desavaju uvek kada ne treba... ni kafu na miru nisam popila... :(
vama koji ste imali vremena da se naspavate, proteglite i probudite bez podocnjaka - dobro jutro... :)