PARTY PICS

Započeo Stevan Kosanovic, Februar 09, 2008, 08:58:10 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Stevan Kosanovic

ekipa od sinoc :)

fali jos 2 primerka..... jedna \\\"dosada\\\" i ja ;)
ehehe

ostale fotke ce okaciti axl :), kao i na : http://www.subotica.com/photo/album/17177/

mumba

kamelot,firewind,forever slave beograd 19.04.2008

Nikola Kurcubic

Uuuuu, Cross lafe pa ja tebe znam. A i ti mene kada bi me video, cesto smo se sretali u haupt strasse u prolazu, \\\'nako.;)

A ja slike nemam jer kada sam ja isao po koncertima, jos nije bio izmisljen foto aparat.:lol:

mumba

muvo šta je haupt strasse? možda ate i znam!

mumba

aha u glavnoj ulici sorry!

Zoran Sarajlija

konjska_muva napisao/la:
CitatUuuuu, Cross lafe pa ja tebe znam. A i ti mene kada bi me video, cesto smo se sretali u haupt strasse u prolazu, \\\'nako.;)                                                                                                                                                                        

A ja slike nemam jer kada sam ja isao po koncertima, jos nije bio izmisljen foto aparat.:lol:
Crossa svi znaju jer Cross je izmislio rec znati i ne voli kad ga ne znaju...:angry: :angry: :angry:

Stevan Kosanovic

cross je jedini koji je zajebao chuck norrisa :)

mumba

lepo ja kažem where no one went l already stand! mada sam ovu rečenicu drpio od benda samael al nema veze i velka fala svima onima koji mi drže stranu!

Z A

alternative control @ petrovaradinska tvrdjava

mumba

4 avgust u portii novosadske crkve će da bude veoma dobro arkona  pagan black slavonic metal! to ima da se gleda!
{youtube}W9EXkmg-VQA&feature=related{/youtube}

{youtube}w628V9_r-Mk{/youtube}