Š ta nedostaje Bečeju?

Započeo Irena Žunić, Maj 30, 2008, 10:35:30 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Igor Selemba

Nema potrebe biti ironican,mada takvih ljudi zaista ima,a ja mislim da je Becej duboko ali duboko zagazio u provincijsko uchmalo mesto.

mumba

Tamara Stojsic

U Beceju nista ne funkcionise.Beceju ne pomaze ni Mosa Pucko da popravi stvar

Bosko Sa kanala Pink-a

Beceju nedostaje reka, nemamo ni jednu reku. E kada bi imali, pa mi bi bili 100 puta bolji od Novog Beceja... Ali jbg, oni imaju reku.

---.... E tako razmisljaju neki becejci....

rki ska

Becej treba da ima osvetljenje u parkovima,bolje osvetljenje na tiskom keju,osvetljenje na slajzu i vidikovcu,osvetljenje na tranzitnom putu u industrijskoj zoni,sredjena igralista za decu,jos vise zelenila. kulturnih i sportskih desavanja nikada nece biti dosta!

vesna bosnic

...Becej treba da ima ljude koji vole Becej....a samim tim onda moze da ima sve!!!!!!!!

Zoran Sarajlija

Da ima recimo bar neki poljoprivredni kombinat(!?) ili neku fabriku koja vrsi preradu poljo-dobara(!?).Da umesto proizvodnje hidro-kocionih budalastina ima fabriku traktora i kombajna.I mora imati neku pivaru.Kako to ovoliki grad sa dugom istorijom nikad nije imao pivaru i niko se nije dosetio da napravi!?Kakav propust,a jecma i dobre vode koliko hoces ccc :S :S :S

TiDža84

Gradski prevoz...crkoh sad do novog sela na bajku :laugh: :S

Djordje P.

kada/ako se premesti buska na vasharishte, moracemo imati i gradski :)

Bosko Sa kanala Pink-a

DORDE napisao/la:
Citatkada/ako se premesti buska na vasharishte, moracemo imati i gradski :)

A sto bi se premestalo?! Jer to nekome palo na pamet? :dry:
Bolje ovako... Desava se nesto u gradu,dolaze i odlaze busevi! ;) :silly:

Djordje P.

nekom je palo na pamet da pravi hotel na mestu gde je autobuska...

Zoran Suboticki

A po čemu je to, Dorde, loša ideja? I nije u pitanju samo hotel...

Recimo: socijalističko-seljoberska varijanta je da imaš busku u centru sela...Od same izgradnje buske stanice u centru grada sam protiv tog koncepta zaposedanja najatraktivnijih lokacija u centru. Bilo nekad potrebno, objašnjavali mi kardeljevski urbanisti...Vreme je da se Bečej malo \\\"pretumba\\\", malo da izađe na Tisu, a ne da okrene Tisi  dupe...
Izmeštanje stanice ima svoje i saobraćajne i bezbednosne i ekološtke i ekonomske razloge...

Bosko Sa kanala Pink-a

Da li je Beceju zaista potreban jos jedan hotel?! :dry:

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Mislim da nije potreban još jedan, nego više hotela... :)

Pre II Svetskog rata ih je imao 5!... pa niko nije rekao da je puno.

Naravno kada se steknu uslovi pa u Bečej nagrnu ljudi sa svih strana! ;)

Zoran Sarajlija

Kad bi resili prilaz autobusima u trenutnu stanicu onda bi bilo ok medjutim koliko vidim to je nemoguce.Sto ne bi bila autobuska tu negde kod zeljeznicke stanice!?Bar je u nekom tranzitu zar ne?A i nekako pasu obe stanice jedna pored druge a i nije toliko bas daleko nikom eventualno picodercima.Sto se tice hotela ja sam za jedan ali vredan,znaci i po kapacitetu i po zvezdicama.