Olimpijski bazen Bečej - Nedelja 20 jul - DJ Conte

Započeo Axl Axl, Jun 14, 2008, 07:11:40 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Goran Čonkić

Najsmesnije bi mi bilo da neko kaze \\\"pokisnucemo\\\"... XD XD XD

Kao ne smeta mu bazenska voda u kojoj je, al mu smeta kisa... LOL

Axl Axl

Najava govori da će vreme biti nagyon szep... :)

Boris Majstorovic

katarina kurcubic

xxx xxxxxx

Nikola Kurcubic

Čuo sam da se i gospodjica Š uga buba ( na slici )
prijavila na bikini party...:lol:
Prosle godine je bila na bazenu svaki dan, a i ove će...

irena maric

Ja mislim da su jace one devojke od tih suga-buba!Od njih se mozes odbraniti ali od ovih slatkih devojcica-tesko!!!
Lep vam provod zelim!

Robbyn �

konjska_muva napisao/la:
CitatČuo sam da se i gospodjica Š uga buba ( na slici )
prijavila na bikini party...:lol:
Prosle godine je bila na bazenu svaki dan, a i ove će...

Fuuuuuuuuuuuuj... :ohmy: Nemoj mi kvariti raspoloženje...Nije valjda baš toliko zapušten bazen???

Marina Kovacev

Nije bazen zapusten... ali ima po koja bubica nocu... :)
sto ne znaci da se necemo brckati... :P

Stevan Kosanovic

super ideja, nadam se da ce zaziveti, pa da konacno becejci vise ne pricaju kako se nista ne desava leti u gradu :)

TiDža84

Super...samo da vreme posluzi...i taman sam kupila kupaci :laugh:

Nikola Kurcubic

Ne zelim nikom da kvarim raspolozenje, ali prosle godine je bilo zaraze suge na bazenu biblijskih razmera. Neverovatan broj kupaca se javljao lekarima sa simptomima suge i to se na kraju i potvrdilo. Razlog najverovatnije neispravna voda u zutim bazenima koja se ne kontrolise kao voda u olimpijskom. Dovoljno je da se jedna osoba sa sugarcem iz zutog brcne u olimpjskom i eto.
Mozda sam off tropic ali nije na odmet znati. Ne verujem da su ljudi cistiji i uredniji od prosle godine. Bazen za pranje nogu na ulasku u bazen niko ne koristi a obaveza je da se udje kroz dezinfekcionu vodu, a o upotrebi tusa pre kupanja:lol: :lol: :lol: necu ni da govorim.

Ovako bi trebalo...

Vladimir Bakic

Zato jebes bazen i svi lepo na Tisu..Ukoliko se ne plasite kao jedan moj drug da ce ga som od 200 kg ujesti za nogu i odvuci na dno..:woohoo: