AIDS - moderna kuga

Započeo Axl Axl, Oktobar 24, 2007, 09:12:25 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Èitah nesto na netu...statistika pokazuje da u svetu jos uvek raste broj obolelih...oboleti moze svako od nas, a izbeci se moze odgovarajucom zastitom...kazu da na svetu nijedan rat do sada nije imao toliko zrtava kao sto je sirenje AIDS-a...virus se najlakse siri tamo gde vlada nemastina, gde nema odgovarajuce zdravstvene zastite, gde je veliki broj gladnih i neuhranjenih, tamo gde niko ne podrzava devojke i zene koje zele sigurne seksualne odnose....

Kako gledate na sve to i da li mislite da to u nasoj sredini ne postoji jer se skoro svi poznajemo...?

I da li ste za neku zurku povodom 1. decembra svetskog dana borbe protiv side? :side: :side: :side:

Robbyn �

Kondom Party??? UVEK!!!:side: :side: :side:

mumba

pa može orgijanje al\\\' sa kondomima!

Olja Milovanov

Tesko je poverovati da u nasoj okolini nema obolelih, ali zaista ne znam nikaga ko ima aids. A katastrofalno je to koliko je ova \\"moderna kuga\\" pocela da hara svetom- zato treba razmisljati na vreme...
Sto se tice zurkice- UVEK...:silly: :silly: :silly:

Goran Čonkić

Robbyn napisao/la:
CitatKondom Party??? UVEK!!!:side: :side: :side:

Cini mi se da ce ovo biti jedna od retkih stvari sa kojima se vecina slaze.:laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh:

tanja mitic

aids,moderna kuga?
hm...
to je samo jedan eksperiment moænih zarad eliminisanja neposlušnih.

mumba

i zarad dobre prodaje ko bojagi lekova za to a zna se kada se otrov izmisli da protiv otrov mora postojati pre njega zar ne tako da i za sidu ima leka još odavno.

tanja mitic

ima, ima leka brate, nego šta.....samo što košta!!
ko ima daæe ko nema nestaæe!

Olja Milovanov

Party povodom dana borbe protiv AIDSa je sledece subote, Marina i ja smo sinoc delile neke provokativne flajere po gradu... :blush: