Roditelji

Započeo Leana Tajkov, Septembar 23, 2007, 02:06:31 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Ivan Mikovic

Ivan Mikovic

mumba

e da mog æaleta neko od vas poznaje pa dobio bi titulu najopasnijeg .kada se samo setim kako me je taj čovek terorisao i kad treba i kad ne treba nikom nebi bilo dobro.kaiševi , šamari brečanje ,galama ,drakonske kazne  leganje u 9 sati uveče do svoje 15 - te godine(doduše vikendom sam smeo do ponoæi da izaðem )itd.ali fala bogu najbolje æe vam biti kada budete sami verujte mi na reč.

Nina Ristic

e shaci, jbg... ko zna zasto je to dobro...

bar je ispalo od tebe \\\'coveka\\\'. ajoooooooj. hehehehehe...

nemam ime

Sa caletom zivim i ono... ok!!! najbolje mi je kada radi, jer onda nesmara da ucim itd. a i nekako mi prija samoca!!!

Radomir Jelic

courvoisier wrote:
Citata i nekako mi prija samoca!!!

ne navikavaj se na samoæu! moj ti je prijateljski savet - lako je iz čopora uteæi, ali je teško da te isti čopor ponovo ili drugi ponovo prihvati

nemam ime

a ne ne... prija mi smo kada sam kuci sam tj. kada cale nije kuci!!! Ovako volim drustvo!!!

tanja mitic

ja sam ostala i bez mame (pre godinu dana) i bez æaleta pre (10 godina)...bili su različiti, komplikovani,posebni,osetljivi, teško je bilo pogoto sa æaletom,...:( ...ali nemate pojma koliko mi nedostaju pa čak i te rasprave ili svadje koje su me nervirale...

zato, uživajte sa roditeljima kakvi god bili,...naravno imajte svoj stav ili razmišljanja, podrazumevam da maltretiranja ne odobravam ali svako od nas ima bubica i niko nije savršen.

znam da ne biste voleli da ste u MOJOJ koži....

Peleena :) Pa shta te briga :D

Roditelji...u perfektnom stanju.Samo zato sto ih vidjam jedan-put godisnje.

Boris Majstorovic

Peregrina wrote:
CitatRoditelji...u perfektnom stanju.Samo zato sto ih vidjam jedan-put godisnje.

Gledaj da budes bar kao oni, nezahvalna . . .

tata Boris wrote:
CitatPeregrina wrote:
CitatRoditelji...u perfektnom stanju.Samo zato sto ih vidjam jedan-put godisnje.

Jes mi nesto uradio,da ti se zahvalim,a?

Boris Majstorovic

Peregrina wrote:
Citattata Boris wrote:
CitatPeregrina wrote:

Jes\\\' ti opet jela bunike?

mumba

deca ne smeju da se zanemaruju,volite ih.

tanja mitic

Bravo!
To ja govorim skoro na svakom roditeljskom....sve polazi iz porodice i od roditelja

tata Boris wrote:
CitatPeregrina wrote:
Citattata Boris wrote:
CitatPeregrina wrote:

Jes\\\' ti opet jela bunike?
Cuti bona!