Hajde da lazemo!

Započeo irena maric, Jul 26, 2008, 08:34:45 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

irena maric

Mislim da je u ovoj igri sve jasno.
Nema pravila.
Samo nemojte da uzimate za ozbiljno sto vas slazu.
Dakle ovo je prilika da lazete!Lazite,lazite i samo lazite....

Ja sam sesta Bred Pita,jutros je bio kod mene i trazio mi 1000 dinara na zajam!(koja laz)

Djordje P.

irena maric

DORDE napisao/la:
Citat:D ja nikad ne lazem :D

Ja uvek lazem!:P

Bojan Maletic

mene su mama i tata ucili da nije lepo lagati,tako da ja neznam da lazem i u zivotu nisam nikad slagao,i neznam kako se to radi......:blush:
hoce neka da me nauci?:blush: :blush: :blush:

katarina kurcubic

boky81 napisao/la:
Citatmene su mama i tata ucili da nije lepo lagati,tako da ja neznam da lazem i u zivotu nisam nikad slagao,i neznam kako se to radi......:blush:
hoce neka da me nauci?:blush: :blush: :blush:

Svi znaju da lazu,jer se to nauci kroz zivot,a niko nije tolika dobrica da cari laganja nije primenjivao...sve zavisi ko je koliko...

A sada neka laz....Ja sam se probudila pre minut i saznala da mi je Donald Tramp deda i da na bankovnom racunu imam dovoljno para da kupim celu Evropu.....:)

mumba

ja imam tetku u detroitu a moj drug viktor ima tenka na tavanu kuće koja je srušena!

Djordje P.

al sam danas s*eban, nisam ni za sta.

irena maric

Djordje P.

a da vreme je super, ne pada kisha, pretoplo je. mozemo svaki dan na bazen, zabole nas...

rki ska

dobio sam na poklon od Abramovica sto miliona i poslao sam svakom forumasu po 10.000 evra,ali vam nece stici posto sam zaboravio da nalepim markice na koverte.

irena maric

Hej,meni stiglo bez markice.Bas ti hvala!

rki ska

kako ti je stigao novac postom kad sam novac uplatio na tvoj ziro racu koji znam napamet?

irena maric

Pa...sada...otkricu ti tajnu!

Ziro racun mi je otvoren u posti!Tamo je najbezbednije,a i moja mama tamo radi pa znas kako to vec ide...

Bojan Maletic

Nikola Kurcubic

Ja sam najlepsi na ovom forumu i moj tata je jaci od vaseg tate i dede zajedno.
Ne mogu vise da pisem jer moram da idem do boky81 da mi vrati dug od 100.000 evra jos od prosle godine.

Btw, morao sam da vrsim izmenu. Setio sam se da sutra idem na Mars na expediciju. Salje me NASA. Kada se vratim sledece nedelje, pricacu vam kako je bilo.