Online odvikavanje od pušenja

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Avgust 18, 2008, 05:15:56 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

mumba

au ima da bude veselje ko na vašaru kad uvati kriza!ali želim ti da uspeš!

Alexandra D.

Ovako ja razmisljam...
prisetis se perioda kada nisi pusio,sta si tada radio i kako razmisljao,bilo je sasvim normalno biti nepusac.
postavis sam sebi ogranicenja,u smislu gde se ne sme pusiti ili kada,
i vremenom pusis sve manje i manje....
naravno bitno je da tvoje najblize okruzenje ne pusi!

irena maric

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Pa dobro Ninice. Nije puk\\\'o grom. Treba samo da budeš svesna da si zapalila cigaretu.... i sledeći put ...i opet... i duboko udahni dim i kaži sebi... da ja znam šta radim i želim sada da pušim! Vremenom... iskrena želja bi trebala da se smanji...ako želiš da budeš gospodar, a cigareta tvoj podanik :)

irena maric

Tesko,moram da priznam.Ali uspela sam bar da smanjim.Nadam se da cu tako prestati!

Prošao i dan četvrti, al\\\' sutra venčanje i redovna žurka.. pa još i sviram... Veeeliko iskušenje!

mumba

Cross, svaki dan imam vatreno krštenje u životu! Hodam po žici! :P
Cilj mi jeste da pušenje kao naviku izbacim iz svog života, a da, ako mi je ćejf, zapalim!!! :)

rki ska

vidi se da polako popustas :) kriza,razume se ;)  mani se ćejfa! prvo ce ti biti merak da zapalis uz kaficu,pa onda posle svakog obroka,pa svadbe,pa rodjendani,pa ispracaji....i onda pa pa,opet se vracas na stari put. izdrzi mesec dana pa zapali jednu....ima sama sebi da smrdis na klosara :)

bas me zanima kako ce proci vatreno krstenje. drzim ti fige

vesna bosnic

Pa da na kraju dobijes neku rakcinu!Ja pomislim svaki dan kako bi bilo lepo da ostavim,ali......ipak zapalim....Pusenje ili zdravlje ,odlucite sami?!

Djordje P.

Varteno se krštavam svakog dana sa upaljačem i cigaretom jbg.
Pušim više nego ikad! :(

Kako stoji stvar sa Vama?

Zoran Suboticki

Pušim dva upaljača dnevno!:laugh:

/Odavno sam prestao da brojim popušene cigarete. Ovako je lakše/