Sta je za vas PUNK?

Započeo aleksandar tomic, Avgust 29, 2008, 03:49:06 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Dragan Stanojevski

punk je proizvod neke druge kulture, nama vrlo daleke...kod nas punk je samo razbibriga

aleksandar tomic

ne bih se slozio, onda bi trebalo da su svi proizvodi \\\"nama dalekih\\\" kultura budu nerazumljivi i da ih dozivljavamo samo kao razbibrigu, punk je filozofija i nacin zivota.

p.s.punk je kad bubnjarka `oce da sedne za bubanj, a vise ljudi ima iza bine nego ispred:woohoo:

mumba

punk je kada punkeri sviraju drum n base!

Dragan Stanojevski

pa tako je Aco, mi sve te proizvode \\\"interpretiramo\\\" na nas nacin, punk kod nas i punk kod Britanaca su dve razlicite stvari. Kao filozofija zivota bih voleo da znam sta znaci, za takav zivot na balkanu nema prostora, punk mozes da nazoves \\\"faza\\\" u zivotu mladih ljudi i to je plafon! sto bi profesor rekao plitka poezija :-)

Zoran Sarajlija

Poezija da...malo brutalnija ali razumljivija i dostupnija običnoj raji,ali nije plitka nega je osmišljena sa namerom da bude light.Već je bilo rasprave na temu balkanski pankeri,britanski ili američki,južno-američki ili ruski pankeri i složili smo se da ima dosta razlika zbog same kulture i organizacije dotičnih država ili naroda.Ali baza je ista svugde. :dzavo: :dzavo: :dzavo:

aleksandar tomic

punk je kad Sima blokira izlaz iz lokala trazeci svoju jaknu, pa ni obezbedjenju ne da ni da pisne, zatim skonta da mu je jakna u garderobi, na kraju se izvadi kako trazi Jeleninu jaknu(ciju je neko \\\"dig`o\\\" vece pre)

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

...je predstava o životu na način koji je krajem 70-tih postao alter ego. Pri tome su glavni glumci preuzeli poželjne vrednosti stvarnog života i proizveli novu muziku, koja o nasilju peva na nasilan način!!!, izostavljajući harmoniju i uzvišenost muzike i ostavljajući njenu suštinu nekom drugom, zatvarajući se u nekakve forme, koje ne donose novi kvalitet i spajanje sa \\\"nebom\\\".

Svi ste mi slatki i dragi!
 Nadam se da će ove moje reči u nekima od Vas, proizvesti novi kvalitet, za koji ste, duboko verujem, rođeni! :)

aleksandar tomic

kad Jofke pola dana ne primeti da ima gustera u gacama

mumba

uje mile postao hevi metalac!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

...kada se iz kultnog, punk kulturnog centra u neko doba začuje \\\"seksi seka\\\" i ostala \\\"punk\\\" izdanja te muzike :woohoo:

Bojan Maletic

PUNK je kada \\\"popijes\\\" tri \\\"korpe\\\" za vece,i na kraju odes sa drugovima u kafanu i provedes se kao nikad do tad .... :))

mumba

punk je kada se javiš na oglas za posao  a da pri tom ne pitaš kako s eta firma zove  znaš samo ulicu bez broja( bulevar oslobodjenja ) u ns,stigneš tamo i 6 sati ideš od zgrade do zgrade i raspituješ se dal isu baš oni dali oglas!

Zoran Sarajlija

Lusy napisao/la:
Citat...kada se iz kultnog, punk kulturnog centra u neko doba začuje \\\"seksi seka\\\" i ostala \\\"punk\\\" izdanja te muzike :woohoo:
jbg punk je kada ne napravim dupe od usta pa obećam da mogu narodnjaci na rodjusu i onda naravno održim obećanje;)
;) ;)

aleksandar tomic

kad Sima udje na Exit sa Zulufovom propusnicom na kojoj ima fotografija koja se kad je cekiraju pojavi na monitoru.

Zoran Sarajlija

Meni su nekako uvek ličili...