Hitno !!! Oglasi forimaša :)

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Oktobar 10, 2008, 06:56:53 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Hajde da ovde  pišemo teme koje zahtevaju brz odgovor :)

Treba vam prevoz?!
 Hitno nešto prodajete!
 Treba Vam bilo kakva pomoć!

p.s.- ako admini imaju bolje mesto za ovu temu... slobodno je premestite :)

Evo ga moj oglas:

Proslediti!

Danas me moje malo dete sačekalo u 22 i 30 sa prelepim crnim labradorom, koji se očigledno izgubio. Kako živim u zgradi , a slučajnio imam garažu, pokušali smo da ostavimo psa tamo :S, pa da sutra rešavamo problem... Za 10 minuta sve moje tegle su bile razbacane na sve strane, a lavež i grebanje po zidovima garaže se čulo s kraja na kraj Bečeja ...

Dakle... Pas star oko 1 godine, mužjak , crni labrador sa pletenom šarenom ogrlicom, čeka svog vlasnika!!!
Kako ga nisam mogla ostaviti u garaži,jer su stanari već počeli da se pojavljuju po prozorima ...  terasama... negodujući, a noć je tek bila pred nama, ništa drugo mi nije preostalo, nego da ga odnesemo u prihvatilište.

Videli su ga neki forumaši :)

Molim Vas prenesite ovu poruku dalje!
Ako nešto saznate ostavite post ovde ili na tel: 063 22 90 32.

Svaka informacija je dobrodošla. Hvala :)

Bojan Maletic

prodajem grafičku karticu G Force 7100

Marina Kovacev

Labrador je ljubimac mog druga. Zove se Gara i doci cemo ujutro po njega, cim svane... :)

Fernando Torres

Tražim 3 Cd-a ( bezuspešno! :( ), koja su izašla pre nekih godinu dana. Autor je Bruse Blitz, emisija je na Kanalu D, a čovek objašnjava kako se crta!
Ako neko ima...
Hvala :)

Traži se:

Mužjak labradora 7 godima star, odaziva se na ime Ari. Nestao juče oko 8 uveče u ulici Todora Dukina blizu ogledala. Svaka informacioja je dobrodošla! :) Ovde ili na 063 527 345. Hvala!

:)

Traži se:

Mužjak labradora 7 godima star, odaziva se na ime Ari. Nestao juče oko 8 uveče u ulici Todora Dukina blizu ogledala. Svaka informacija je dobrodošla! :) Ovde ili na 063 527 345. Hvala!

:)

velimir cvejanov

Lusy napisao/la:
CitatTražim 3 Cd-a ( bezuspešno! :( ), koja su izašla pre nekih godinu dana. Autor je Bruse Blitz, emisija je na Kanalu D, a čovek objašnjava kako se crta!
Ako neko ima...
Lusy, nemam te diskove, ali mogu da ti rentiram na par dana mog Andreja, memorisao je sve epizode, a uz njega prilazem i nekoliko tona iscrtanog papira...

Priključi se i Ti akciji \\\"Osmeh\\\"  :)

Neka se ova vest širi dalje
za poklončice skupljamo pare
da deci bosoj, gladnoj i žednoj
vratimo osmeh i pogled vedar.

Podari i Ti osmeh! :)

Sve informacije možete pronaći u temi akcija \\\"Osmeh\\\"

Becej City

Lusy napisao/la:
CitatTražim 3 Cd-a ( bezuspešno! :( ), koja su izašla pre nekih godinu dana. Autor je Bruse Blitz, emisija je na Kanalu D, a čovek objašnjava kako se crta!
Ako neko ima...

Naidjoh na ovo u \\\"Tempu\\\" i setih se tebe i tvoje potrage za ovim diskovima.:)

irena maric

POMOC!!!!!

Ufff..nesto sam pokupila ali ne znam sta.Potrebna mi je vasa pomoc!
Pojavljuje mi se ovaj natpis:

Internal conflict alert!
Antivirus 360 detected internal software conflict.Some applicatio tries to get acces to system kernel(such behavioris tipical to Spyware/Malware).It my cayse crash of your computer.

O cemu se radi?Sta dalje?
Koristim avira antivirusni program,ali on ne pokazuje na bilo kakav virus!

Pomagajte!

Zoran Sarajlija

Pa kad ideš na svakak\\\'e sajtove ccccc