Hitno !!! Oglasi forimaša :)

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Oktobar 10, 2008, 06:56:53 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

robert kiss

Goran Relic

Ova 19 je sa oznakom P.
Jeftinije možda 17-icu.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Dragi komšija -Saša iz Banata zamolio nas je za pomoć:

Izgubljen Nemački Kratkodlaki Ptičar 02.02.2009. godine oko 17h, na potezu Kumane-N.Bečej odaziva se na ime LIR, star 18 meseci.

Bilo kakvu informaciju javite na 063 22 90 32, ili ovde

evo ga:

Hvala! :)

Z A

Potreban kolega/koleginica za psytrance produkciju.Zainteresovani za saradnju se mogu javiti na:

e-mail: djavo_na_lopati@msn.com
kontakt telefon: 0649164414

Ko zheli nek izvoli...

Djordje P.

mumba

prodajem sky star 2 ver 2.6 sa daljincem koji nije korišten! treba nekom?

Plavi_Zoro

Dragi moji forumaši. Evo prilike da se dokažemo ponovo. Javio se jedan naš sugrađanin,da mu je potreban televizor. Nije važna marka, ni starost, može i u crnoj beloj tehnici, pošto mu se TV. pokvario, mogućnosti nema da kupi drugi,pa Nas moli, ako neko ima TV koji nekoristi, stoji mu tamo samo bez veze, neka mu pokloni.
Ako neko želi da pomogne, neka se javi na broj mob: 064/311-81-98, ili ovde na Forumu.

Hvala Vam unapred.

Plavi_Zoro

G. P.

Crossbringer napisao/la:
Citatprodajem sky star 2 ver 2.6 sa daljincem koji nije korišten! treba nekom?

Š ta je to?

Goran Relic

Ja mislim da je to neki satelit.
Al Cross nije znao da ga koristi pa ga zato prodaje.:)

Bojan Maletic

Neznam dali bi sateli stao u moje dvriste,ima li neko iskustva sa tim? Kakav bi mi bio tv signal onda?:laugh:

Plavi_Zoro

Nije hitno, ali da Vam javim, ko je zainteresovan, moj Rex traži \\\" mladu\\\", ima dve godine, u punoj je snazi, i ako neko želi lepe kučiće  nemačkog ovčara, neka se javi na mob: 064/311-81-98, neka uživaju. :sex1:

To je on lično.

Robbyn �

RELAX napisao/la:
CitatJa mislim da je to neki satelit.
Al Cross nije znao da ga koristi pa ga zato prodaje.:)

To je PCI kartica za prijem satelitskog programa preko računara.Da bi je koristio moraš imati još i satelitski tanjir.
Moguće je preko nje koristiti i jednosmerni satelitski internet,ali mislim da u eri razvoja ADSL-a kod nas sada to gubi na značaju.

Plavi_Zoro

Ako nekom treba, imam \\\" tanjir\\\" antenu od  120, kao i mali Radix
možete se interesovati na mob: 064/311-81-98