Akcija OSMEH

Započeo irena maric, Novembar 17, 2008, 08:28:13 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

jovan zivkov

E ovako,filadendron je propratio sve svirke i zurke do sada,kakav ce biti kvalitet, to cemo da vidimo s obzirom da je svuda mrak,ali bice(to ce dorde da nabudzi).Stil ce nam pomoci da napravimo brade za deda mrazove,generalna proba Becej punxa je u nedelju,tako da i oni rade.Bice pizdarija ako ubacimo motorashe,pa da deda mrazovi leprshaju na dvotochkashima,jujujujuju

Marina Kovacev

Znaci pakovanje je sutra u 16h u pozoristu?
A ko ce, i kada kupiti slatkise ako se kutije sa prilozima iz kafica i prodavnica kupe sutra u 12h?

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Sutra pre podne će se kupiti slatkiši za prvih 100 paketića, (valjda mi stane u auto)...koji se dele 22 i 24 na terenu u Bečeju, ostalo stiže kamionom u ponedeljak u podne.

Sutra se dakle broje pare iz preostalih kutija, pakuje prvih 100 paketića i pričkamo o celoj akciji, dogovaramo se ko pakuje dalje i šta još treba uraditi.

Najavljene uplate i za ponedeljak.

Sutrašnja kupovina će biti plaćena sa računa.

eto... :)

Ne zaboravite danas svirka u Debelom Zmaju, početak u 21 sat.
Nadam se da se vidimo tamo :)

Plavi_Zoro

Lusy, računaj i onih 40 kom. paketića kod mene. Inače imam tačan broj dece za 24- ti. :thumb:

Vidimo se sutra u 16:00.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Računam Plavi Zoro  :dabome: :)

Danas stiglo 13 novih zimskih jakni sa etiketama i vešalicama, domaćeg proizvođača :)

Sad u Debeli, pa sutra u 16 sati, sem onih koji skupljaju kutije i kupuju robu za paketiće, oni ranije. :)

irena maric

:)

Super!Bas sam srecna sto se sve odvija po planu!
Vidimo se sutra!

Goran Relic

Jako je puno urađeno, vidi se da je akcija zaživela.

Marina Kovacev

Upravo sam stigla iz KTC-a, birala sam sa Lusy slatkise, pa da budete u toku... :)

Juce u 16h nas je bilo vise od 10 u kreativnom centru (ex Libero) i vec je bilo kupljeno sve za prvih 100 paketica, medjutim ekspres posta je greskom poslala brendirane kese u Zrenjanin, umesto u Becej, tako da je juce spakovano prvih 37 paketica koji ce danas biti podeljeni deci u Beceju od 0 do 5 godina. Stigli su paketici od Zoroa; Ultra Boys-a; iz apoteke; iz Prizme; slatkisi i sokici od neke zene (ja se izvinjavam, ali ne znam kako se zove); chipsici prikupljeni na zurci u Debelom (85 kom :) ) i jakne i neka obuca (Marija zna kome je najpotrebnije sa spiska, ta deca ce ih dobiti).
Sada su kupljeni slatkisi za jos 400 paketica, koji se pakuju danas u 17h na istom mestu. Kese stizu. :)
Ko god moze da dodje da pomogne oko pakovanja, dobrodosao je!

Ukupno ce biti podeljeno 750 paketica - znaci dobice ih sva deca do 11 godina koja zive u tezim socijalnim uslovima u celoj opstini.
Vrednost jednog paketica je malo vise od 300 din (nije svaki isti jer u prodavnicama ne postoji dovoljan broj istih slatkisa od svake vrste, pa nisu sve cene jednake), za sada je kupljeno sve za prvih 500, a preostalih 250 ce biti spakovano do 24. i 27.12 kada se dele u ostalim mestima u opstini.

Brle sve snima. :)

Sto se tice kutija sa prilozima, juce su sve pokupljene;
PAPIR SA TACNIM CIFRAMA MI JE OSTAO KOD AXL-A SLUCAJNO, PREPRAVICU CIM GA DOBIJEM!

Floyd - oko 1000
Pozorisni klub - vise od 10 000 :)
Debeli zmaj - oko 3500
Penny Lane -  oko 3500
Stage - oko 2500 ?!
* u kutiji iz Stage-a je falila poprilicna kolicina novca, iako je kutija bila zapecacena. Sta se dogodilo - ne zna se, jer kamere u Stage-u nisu stalno ukljucene. Nadam se da nekog grize savest. :angry:

Zedika - oko 3500
CBA - oko 2500
KTC - oko 500

Ukupno: malo vise od 27 000
Hvala svima koji su se prikljucili i ubacili priloge!

Sutra je finale u Pozorisnom klubu u 17h, dolazi oko 150 dece od 5 do 11 godina. Ko ne moze da dodje danas da pakuje sa nama, vidimo se sutra na finalu! ;)

Plavi_Zoro

Marina_The_Press

* u kutiji iz Stage-a je falila poprilicna kolicina novca, iako je kutija bila zapecacena. Sta se dogodilo - ne zna se, jer kamere u Stage-u nisu stalno ukljucene. Nadam se da nekog grize savest.

Znači neki su koristili priliku u mraku.Kako im bre nije sramota, bednici, uzeti od dece. :bejzbolka: :ljutazena: :giljotina: :bich: ništa drugo ne zaslužuju.

Marina Kovacev

Necu nista da tvrdim, jer ne znam sta se desilo, ali je vise moguce da je neko od osoblja ko je imao vremena da ponovo istopi vosak... :(

Zoran Sarajlija

irena maric

Zena koja je donela slatkise i sokice se zove Varga Erika,firma Bastion ED,iz Backog Gradista!
Zahvaljujem se svima koji su bili juce i molim vas pridruzite nam se danas!
Posla je dosta!:)
Ali za Osmeh vredi zrtvovati dva -tri sata!:)

irena maric

Pozdravljam nase Deda Mrazove!:)
Danas se u mojoj ulici cula graja.Iskreno da vam kazem nisam znala o cemu se radi dok nisam videla Deda Mrazove.Odmah mi je sve bilo jasno.Akcija je krenula.:)
Verujte mi nasi Deda Mrazovi su najveseliji Koje sam ikada videla!Usvakom momentu na njihovim licima je OSMEH!:)

Mogu jos samo da vam kazem da sam se rasplakala.

Spremamo se sutra za finale.U pozoristu u 17h.Sudeci po raspolozenju svih Deda Mrazova,bice lepo,veselo i razigrano.

Marina Kovacev

Meni se cini da ce se sutra pojaviti puno vise dece nego sto ih je na spisku...
Pa ko moze neka dodje sutra u 15.30 da pakujemo dalje... :)

irena maric

Da Marina u pravu si....

Molimo sve ljude dobre volje da i dalje mogu uplacivati svoje priloge na ziro racun.Svaka pomoc je i dalje dobrodosla.Akcija ce trajati.Necemo stati na ovom.
Toj deci trebaju i cipele, i jakne, i kape....