Pitanja i odgovori

Započeo Serveto Pecin, Septembar 25, 2007, 07:30:26 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

... dan sam provela radno kao i svaki drugi... i sama se pitam kada cu ja to imati vikend kao sav normalan svet?!

.. Pa svi forumasi odose na koncert Akija ex Parni Valjak ili u krevet?
Za vas koji ste bili na koncertu pitanje kako vam je bilo, a za vas koji spavate sta ste sanjali?

TiDža84

Emotivno i lepo...vredelo ga je cuti...super peva uzivo,bolje zvuci nego sa diska...;)

Koga bi voleli da cujete uzivo u Stejdzu?

...Pretpostavljam da stranci ne dolaze u razmatranje (Loreena McKennitt), onda bih volela da to budu Tanja Jovicevic+ Vasil Hadzimanov sa celim svojim bendom. Dobitna kombinacija za klubske svirke!

Sta rekose nasi meteorolozi za danasnje vreme?

Olja Milovanov

Nisam gledala prognozu, ali mislim da ce ceo dan biti lep, suncan, bez padavina i oblacnosti.

U koliko sati rucate?

obicno u 3!.. mada kada mi Filip ide popodne u skolu moram da imam 2 rucka u 1 i u 3.

Ljudi stiglo prolece!:)  Kako cete provesti ovo prelepo popodne?

TiDža84

evo upravo razmisljam sta cu...verovatno malo na Tisu u setnju,ili na bacanje frizbija

Koliko puta nedeljno odete u setnju?

Serveto Pecin

Svaki dan setjkam 10km minimalno...

Ko ce biti zvezda ovogodisnjeg EXIT-a?

mumba

pa verovatno bih to bio ja ali pošto ne idem na exit onda ne znam!

ko voli keltsku mjuzu sem lusy?

TiDža84

ne znam :S

Hocete ici na EXIT?

Radomir Jelic

jok

znas li da peces sampinjone sa sirom na zaru?.

... naravno da znam i obozavam ih, jos kad imas onaj sir sa plesnima ili bar ementaler, prste da polizes:)

@Cross a sto si mene izbacio iz predhodnog tvog pitanja:( ?

Da li ste gledali nas film \\\"Klopka\\\"?
  N. Glogovac, Miki Manojlovic, Natasa Ninkovic, Anica Dobra.....Svakako ga treba pogledati. Srbija danas!

TiDža84

Nisam,ne volim nove domace filmove...svi imaju neku ratnu tematiku,i Srbe kao jadan i napacen narod...vise sam za starije domace filmove,kao sto su Maratonci,Varljivo leto...i ostali klasici

Koji ti je omiljeni film?

@TIDza- ovaj je drugaciji. Pitanja morala i dileme danas. Dete koje treba da prezivi.... necu dalje svakako ga treba pogledati. Istina ja nisam mogla da spavam pola noci:( .....

Uglavno volim drame. Ne mogu da izaberem samo jedan, kao sto ni u muzici ne mogu da navedem jednu pesmu.... i naravno muzicki filmovi i tu mogu da izdvojim neke ( pa ne bas neke.. volim mnoge).. Sav taj dzez, Čikago,Moulin rouge, Bird, Sjaj, Amadeus, Crvena violina....i tako bi ja mogla do sutra... i naravno Hair koji sam gledala bezbroj puta i znam sve pesme i tekstove i da sviram i da pevam:)

Da li imas omiljenu temu na forumu?

TiDža84

pogledacu ga obecavam...

Hmmm...u dilemi sam sto se tice tema...sve su mi omiljene,a ipak nijedna nije....:laugh: omiljene su mi one koje imaju veze sa filmovima,posto obozavam da ih gledam,ali izgleda da forumasima bas i nisu,pa i ne moze da se podstakne neka diskusija..:S :S
Mogu samo sa sigurnoscu da kazem da su mi najneomiljenije teme one koje imaju veze sa politikom...

Koja je tebi najneomiljenija tema?

... mogu ti reci isto ( ovde kod nas u zemlji je iskrivljena percepcija o politici i politicarima, jer ih ima jaaako malo pravih)... iako ponekad i ucestvujem u njima ( ne mogu da se uzdrzim i strasno me pece nepravda)i redovno ih citam.( i jedim se).
Al\\\' moram da ti kazem da je to jako daleko od prave i izvorne politike koja je hteli mi to ili ne sastavni deo ljudskog zivota. Sokrat, Aristotel....davno su to vec ispricali.

Juce je bio koncert, a gde su nam danas forumasi?:(