Pitanja i odgovori

Započeo Serveto Pecin, Septembar 25, 2007, 07:30:26 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

... ne spava mi se!
mene je kanda sustigla neka narandžasta faza... obožavam proleće... sve se nekako budi...

Da li se sećate sna koji sanjate?

@ Cross evo ti jedna karma od mene za povratak... nadam se da ću ti bar malko popraviti raspoloženje :)

TiDža84

Kako kad...pre sam sanjala jako ruzne snove...pa sam se trudila da ne mislim o njima i da ih zaboravim...a u poslednje vreme bas lepo sanjam...

Da li ste nekad sanjali da padate u snu?

Biljana Barjaktarov

Daaa..i to obicno sanjam kako vozim bicikl pa zajedno sa njim padam u provaliju..:ohmy:

A sanjate li da trcite u mestu?Uzasno!!:woohoo:

mumba

sanjam po nekad taj san ali da me usput i neka utvara vija pa kad me sustigne ja se probudim uh!

a da li volite da spavate?

volim,  :dabome:

Da li doruckujes?

mumba

kada jako rano ustanem onda doručkujem ali ako ustanem posle 8 sati onda ne!

da li puno jedete?

Nikola Kurcubic

Samo kada doručkujem , ručam, i večeram i ponekad kada užinam,
inače ne jedem puno u ostatku dana.

Š ta mislite o sezoni kupanja u Bečeju i da li treba ići na bazen(zbog higijene)?

mumba

pa da sam plivač radije bih išao na tisu mada ni ona baš nije čista a ovako na kupanje idem u kadu!

koliko vremena treba da se bečejski mentalitet promeni ukoliko je to uopšte moguće?

TiDža84

Haha...nikad se nece promeniti..takvi smo kavi smo...:laugh:

Da li volis Becej?

mumba

volim bečej ali ljude u njemu baš i ne toliko i to baš zbog gore postavljenog pitanja!

a da li volite žutu vodu?

... volim... kada sam se ako student vraćala ... pravac žuti bunar.. al\\\' sad je retko pijem.

Da li voliš decu?

mumba

nemam razloga da ih mrzim ,ipak kad radim 3 smenu pa zalegnem ujutro drugarski me probude već oko 8 sati. jednom sam onako sa prozora predložio da se malo utišaju a kao odgovor sam dobio ,,čiko jesi li ti nekada bio dete?\\\'\\\' i ostao zabezeknut tako da ih od onda volim još više!

a da li vi volete varoške filozofe ali bez diplome?

TiDža84

OBOZAVAM :P :P  kao i varsoske strine i jezicare,e njih volim jos vise :P :P

Da li imas neku fobiju?

Axl Axl

imam raznih, trebas koju? :)

Da li kriješ emocije?

Serveto Pecin

Ne...

Koje kategorije imas overene u vozackoj?