Sta pokrece mlade Becejce?

Započeo Marina Kovacev, Septembar 14, 2007, 10:04:50 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

mumba

dobra ideja. izaðemo naločemo se najedemo kavurme, pa onda u boj kroz noæ.

Axl Axl

U subotu æe se velika veæina okupiti u Sceni na promo žurci ovog našeg portala, kome trebaju VIP ulaznice neka se javi... :)

Axl Axl

Nema problema, gde da vam ostavim da se ne tražimo? Može kod Igora u Burgeru?

boris petkovic

Ivan Mikovic

ako jos niste ostavili, ostavite i jednu za mene, nemy ce mi dati :side:

mumba

evo treba i meni vip ako ima? koliko se plaæa itd? može odgovor i preko pm!

Srba Nedeljkov

ocu i ja,ej,axl-e:ohmy: Mozes da das skandal majstorima ako ih vidis,ili coke-veliki coek...:P

Milos Blazin

Marina_The_Press wrote:
CitatOtkrijte mi tajnu, jer se moje organizacije i ja iz petnih zila mucimo da mlade isteramo iz kuca na akcije koje su njima namenjene... Pa mi recite vase misljenje... Cemu tolika pasivnost i nezainteresovanost?!Menjano: Marina_The_Press,   14.09.07 15:05
Nije to malo sebicno? Ima tu nas jos B)

Marina Kovacev

jao kolega izvini na pogresno upotrebljenom izrazu... evo, umesto \\"moje\\" (mada mi to zvuci prisno)... neka bude \\"organizacije ciji sam clan\\"....:laugh:

Pa da! Aha!

Eto na leto ce biti dve veoma lepe i interesantne nedelje posvecenje aktivnim Becejcima..pa mozda to podstakne NEaktivne da se ukljuche u zivot!

mihajlo mihajlovic

marina samo im ponudis pivo za dz i eto ti becejaca na gomili,svi srecni, nasmejani i razigrani...trenutno jedini nacin da se pokrene masa u beceju...

Z A

Radomir Jelic

miki wrote:
Citatmarina samo im ponudis pivo za dz i eto ti becejaca na gomili,svi srecni, nasmejani i razigrani...trenutno jedini nacin da se pokrene masa u beceju...

skide mi reči s tastature

Z A

U ovom gradu treba zabraniti alkohol!