Muvanje... :)

Započeo Axl Axl, Novembar 23, 2007, 08:27:41 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Na koju foru prilazite decku ili devojci, imate li neku uobicajenu šemu, fazon, rečenicu? Sta vam je uvek \\"prolazilo\\"? Podelite sa nama... :)

Radomir Jelic

\\"izvini, radim jednu anketu... da li bi ucestvovala?\\"...
\\"super... \\"
\\"prvo pitanje: posto si prelepa devojka i kontam da te je tesko osvojiti, da li bi se ti potrudila da osvojish mene?\\"

Bojan Beranek

Nemam fore kazem sta mi prvo padne na pamet, naravno komplimenti su bitni!B)

Nina Ristic

eh, odavno nisam muvala nikoga... kad imam decka ni nemam zasto... a ni pre nisam nesto preterano, ljudi padaju na moj osmeh, ne moram nista da kazem, ko me zna...
a cipi pada na stiklice. hehehehehe, salim se.

mumba

ma na mene sve ribe padaju bez reči!dovoljno je da se najedem bečejske podriginal salame i malo feferona pa da malo jače izduvam sve to i eto pale one na mene al\\\' u nesvest.a ovako kad hoæu da budem neozbiljan uh ne seæam se!

Zoran Sarajlija

Ostar udarac u Plexus Solaris i vec je na dupetu

Djordje P.

Axl napisao/la:
CitatNa koju foru prilazite decku ili devojci, imate li neku uobicajenu šemu, fazon, rečenicu? Sta vam je uvek \\"prolazilo\\"? Podelite sa nama... :)

davno bese, zaboravio sam kako se to radi :S

mumba

ala smo matori ja samo ponekad se družim sa intimnim prijateljicama(čitaj komšinica)a ovo muvanje sam zaboravio.baš sam mator.

TiDža84

Poneses ovo u grad i uvek nesto sMUVAs!

Damir Hadnadjev

znaci ako vidimo neku devojku sa muhopichem u gradu, to si ti Tidzo krenula u nove pobede? :D

TiDža84

Damir napisao/la:
Citatznaci ako vidimo neku devojku sa muhopichem u gradu, to si ti Tidzo krenula u nove pobede? :D

Ma neeeeeeeeee...ja sam u srecnoj vezi vec 2,5 godine...ali mislim da je ovo dobar recept za \\"kvalitetno\\" muvanje,kad sve ostale ideje presuse :lolpopodu:

Nina Ristic

Jagoda L.

Ja nikada nisam muvala decka, uvek su oni sami meni prilazili... Mislim nije da se hvalim, ali tako je...

Ako bi mi se neki toliko dopao i ne bi mi sam prisao, mislim da bih bila direktna, pozvala bih ga na na kaficu u Stage...

Marina Kovacev

Mislim da je u danasnje vreme sve dozvoljeno... Ali ipak onaj stari recept sa pogledom i osmehom je pravi... mozda i neka porukica... ali ne napadno...

Zoran Sarajlija

Najjace muvanje pre 3-4 godine u Penniju ,ja i Cross za sankom pijani ko dupeta i neka plavusa...ajme;) ;) ;)