Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - fej fej

Stranice: [1]
1
ženski kutak / Odg: Koji parfem koristite?
« poslato: Februar 11, 2008, 07:32:02 posle podne »
Joj,mogla bih da se kupam u parfemima koliko ih volim!Preferiram pikantne mirise manje one sto slade.Tesko je izdvojiti omiljeni jer svaki je jedinstven.Treba obratiti paznju pri kupovini koja nota kako reaguje na kozi i uzeti u obzir licne osobine...Zimski parfem mi je Eden od Cacharel,zaista je mocan,stari parfem koji ostavlja utisak,ali koristim i druge,leti su to neznije note kao npr.lacoste pour femme ili bvlgari omnia amethyste...

2
ženski kutak / Odg: Hit boja, proleće/leto 2008.
« poslato: Februar 11, 2008, 06:44:28 posle podne »
Koliko vidim na modnim sajtovima a i po buticima koji su vec izbacili prolecnu kolekciju,preovladaju zuta,zelena i ljubicasta boja kao i prugice i mornarski stil.U svakom slucaju je dobro sto su uvek nekako sve boje u opciji i covek moze da barata bojama po svom ukusu jer je stvarno ruzno videti naciju uniformisanu.Upucena sam,ali nikad se ne pridrzavam tome sta je in i sta diktira najnovija moda.Sve boje su lepe,ali u mom ormanu su glavne crna i bela!

3
ženski kutak / Odg: Solarijum? Da ili ne?
« poslato: Februar 11, 2008, 06:15:59 posle podne »
Ne zelim da izgledam kao prepecenica,nisam pristalica solarijuma.Solarijum ima stetne efekte i nisu bas odrzavani po propisima.Mnoge infekcije prete u solarijumu zbog nedovoljne dezinfekcije.Obozavam leto i suncanje,i pridrzavam se suncanja u tako reci dozvoljenom intervalumu.

4
Muški kutak / Odg: Š ta vozite???
« poslato: Februar 08, 2008, 04:29:37 posle podne »
Fiat punto,a volela bih porsche cayenne ili hummera.

5
Priroda, ekologija i zdravlje / Odg: Koliko puta perete zube dnevno
« poslato: Februar 05, 2008, 06:50:33 posle podne »
Redovno!Popravka i vadjenje zuba je svakako bolna pa i po dzep.Da ne pricam tek u inostranstvu je to sklempa,covek hteo d ugradi 3 porculana i zubar mu je trazio 9000eu.Ovaj se frapirao jadnik!Negde na netu sam citala da britanci sami vade i plombiraju svoje zube iz razloga sto su zubari nenormalno skupi.U srbiji su podnosljive cene,narocito ako imas zdravstveno osiguranje,mozes da ides u drzavnu ordinaciju.

Stranice: [1]