Društvo > Društvo, dom i porodica

Motorashi

(1/13) > >>

Djordje P.:
sta radi nasha becejska policija po pitanju motorasha koji jurcaju gradom? mozda cekaju par zrtava pa da onda saobracajcima daju radni zadatak tipa: \\\"aj sad malo manite bicikliste u centru, naplatite koju kaznu motorashima u toku radnog vremena, das\\\' ne kaze da nista ne radimo, ili dobijate prekomandu i/ili 10-20-30% od plate.\\\"
a i nisu mi jasni motorashi koji idu preko 150km/h, to su u glavnom ljudi koji zele da privuku paznju, da budu vidjeni i da se pokazu stob\\\'se reklo. kao sto ima onih koji recimo namerno kasne na sastanke da bi ga svi videli, zapamtili i culi razlog kashnjenje (a ostale zabole bash), i da bi moralo posebno njemu da se prepricha o cemu se radi pa se onda nastavlja dalje...
totalni kontraefekat koji nikad nece skontati.
tako i motorashi, nista ne postizu munjevitom brzinom, bolje da idu 30km/h, mozda neka cura padne na to... mozda i motorash, ako nichim drugim onda makar mashinom od \\\'iljad kubika bazmeg nesto povali - iskoristi pishu za nesto drugo, ne samo za mokrenje :)
ne verujem da ce policija nesto uchiniti na vreme. mogli bi mi gradjani da napishemo peticiju za postavljanje jos kojeg lezeceg policajca u ulicama sa dosta dugim pravom prvenstva prolaza.
polazim od sebe, nerviraju me lezeci, ali ovo je prevrsilo svaku meru, i bice zrtava ako se nesto ne preduzme. bolje i da platimo kojeg lezeceg policajca nego vence i sl.
ogranichenje u gradu postoji i da bi mogao da reagujes ako ti, sto se kaze, budala izleti, a i ako dodje do udesa taj udarac ce izazvati samo materijalnu shtetu koju ce sudija i na kraju novac reshiti, a kod zivota su celi prirodni brojevi koji se ne mogu nadoknaditi...

Serveto Pecin:
DORDE napisao/la:

--- Citat ---...nerviraju me lezeci, ali ovo je prevrsilo svaku meru, i bice zrtava ako se nesto ne preduzme...
--- Kraj citata ---

:)
Ovo nesto, kao, pretis? :D
Ni meni nije jasan onaj koji vozi brze od propisanog, jer ne znam kako ce stati ili usporiti ako to bude potrebno... Da li takvi razmisljaju uopste? kad vozim bicikl, pazim na rastojanje i na ostale u saobracaju, kamo li da vozim 100 na sat kroz grad. :unsure:

Djordje P.:
ta ne pretim ja, mozda tako izgleda sad kad gledam citat... :D
prete oni svojim ponasanjem i ja se bojim.

Plavi_Zoro:
Evo ja uzimam na sebe odgovornost, i u toku sutrašnjeg dana, razgovaraću u vezi ovog problema sa Inspektorom, zaduženim za probleme iz saobraćaja, u P.S. Bečej.
Jako su opasni ovi naši \\\" motoraši\\\".Da nečuvaju sebe, to još razumem, ali ugrožavaju bezbednost i ostalih učesnika u saobraćaju, pa i dece.:( :( :(

Robbyn �:
Da nemate možda vezu i u NB-u? :) Isti problem postoji i kod nas.Iako svako leto po nekoliko njih završi u gipsu (u najboljem slučaju) svake godine su sve bahatiji.

Nekada je bajker bio onaj ko zaista voli motore i sve što ide oko toga,uzimajući to za stil života.
Danas,svaki tatin sinčić sa nešto malo više eura u džepu,kupi neko polovno smeće,okači po 2-3 kajle,obuje makserice i sad je on bajker?!
Yeah right...

Na žalost,reakcija policija se svodi uglavnom na podizanje ruke u znak pozdrava kada projure...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju