Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Mirjana Kuzmanović

Stranice: [1] 2
1
Pozorište / Odg: Ničim izazvano, al\\\' ipak da se zna!
« poslato: Decembar 21, 2009, 08:58:20 posle podne »
Podsecanja radi,
DANAS U 19.30,
predstava
GAVRILO
/farsicno-osvescujuca prica u 5 slika o nasim jadnim malim promasenim zivotima/
Dramski studio mladih KCGP Becej
ulaz : dobro dosli, pardon, slobodan!

2
Pozorište / Odg: Ničim izazvano, al\\\' ipak da se zna!
« poslato: Decembar 05, 2009, 02:16:16 pre podne »
DORDE! Fala puno! Dorde je okacio plakat, dakle, premijera \\\'Gavrila\\\'je u petak,11. decembra u 19.30! JUUUPIII!

3
Pozorište / Odg: Ničim izazvano, al\\\' ipak da se zna!
« poslato: Decembar 01, 2009, 05:24:03 pre podne »
Nisu bas sve deca - deca, u pitanju je Dramski studio mladih, ali istinu zboris. Ko sisa sokove, prijeme, slavljenja... i radimo dalje... Ako neko nije obavesten ili nece da vidi - sta mi tu mozemo, do da radimo dalje. Sa sve histerijom oko gripa, prostorija Kreativnog centra, nemanja cvonjka (jasno, ma \\\'ajte molim vas!)... Sokove cemo da namolimo, prijeme nema ko da gleda, a slavicemo kako znamo i umemo.
Uz podrsku P U B L I K E !!!!!!!
Dakle, jos nezvanicno, samo sto nije, sem, ukoliko, iako  :
Nepostojeći Dramski Studio Mladih
Nekreativnog Centra Gradskog Nepozorista Bečej

ne prikazuje predstavu

G A V R I L O

ne igraju :

Siniša Tomić
Ana Jelić
Rajko Prkosovački
Miloš Blažin
Damir Hadnađev
Bojana Pejović
Gordan Ličanin
Mariana Milovanov
Stribor Dragićević
Filip Sadžakov
Gordana Adamov
Aleksandar Tomić
Jasna Ćuk
Žarka Svirčev
Marko Tanasković
Bojan Bačkalić /JKMAMKK/
netehničko vođstvo : Ivan Dunđerski & Mihalj Galgo
nije adaptirala tuđe i svoje tekstove i nije režirala : Mirjana Kolundžić Kuzmanović

veliko hvala  
nepostojećem autoru pesme Neznamkakosezove - Nenadu Kelemenu, što nam je ustupio istu i njegovom neproducentu - Vladimiru Vukši,

nepostojećoj radionici Recycle Art/OKB/ : Heleni, Ivi, Maši, Nađi, Milici, Gabiki...

i svima koji su nas nenesebično nepodržali u ovom nepoduhvatu!

mi ne postojimo i ne radimo ništa! ta-ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra...!!!
predstava se neće desiti : 11. decembra/petak u 19.30

ulaz : dobro dosli!!!

4
Društvo, dom i porodica / Odg: Taura
« poslato: Januar 22, 2009, 05:26:17 posle podne »
Medena maca... doduse ususkana u toplom krevetu.Svaka cast gazdarici. A sta cemo sa nasim NEMOGUCIM sugradjanima koji opet izbacuju pse na ulicu??? Primera radi, prosecan vek psa na ulici je u najboljem slucaju 4 godine...ako ga ne zgaze kola, ako uspe da ugrabi nesto ostataka hrane, ako ga ne sutaju, ako ga ne ubiju, onako sa terase, jednim hicem!!! Sugradjani, sram vas bilo! Problem pasa lutalica uzrokuju jedino i samo LJUDI!!!

5
Društvo, dom i porodica / Odg: Akcija OSMEH
« poslato: Decembar 26, 2008, 05:57:01 posle podne »
Bravo Osmehovci!!! Jedan stvarni deciji osmeh koji videh na dodeli paketica u Beceju, tako nevin i radostan, me je gotovo doveo do suza...Verujem i mnoge koji postase svedokom sirotinje, bede, nemastine i DECE koja NIPOSTO ne zasluzuju da zive u toj i takvoj stvarnosti. Cestitam iskreno svim nasim sugradjanima koji su imali vremena i samo malo duse - dovoljno je - da skinu  suze sa malih umazanih obrazcica i pomognu akciju OSMEH. I ne zaboravimo - lepo je pokloniti tamo gde niko ne moli!

6
Čestitke / Odg: Kad vam je rodjendan?
« poslato: Septembar 12, 2008, 06:33:22 pre podne »
Mojoj najlepšoj Didiki na svetu celom - srećan rođendan! ljubim puno, puno, puno, puno, puno, puno, puno .... i još više!

7
Društvo, dom i porodica / Odg: Kad bi kupovali nekretninu u Beceju???
« poslato: Septembar 10, 2008, 09:40:20 posle podne »
Dobro, ja taman smislila kako bi bilo divno da napravimo jedan bankarski udar, ali, pošto maštamo... ja bi kao Sima... tamo na onom placu kod zabavišta! Zdravo Simo, komšijo! Uzgred, redovno u popodnevnim satima slušam, ma šta slušam-odvrnem do daske narodnjake mile mi, da čuju i komšije!Znam ja da to moj komšija Sima voooli... Ju što će voleti, a ja ću ondak još jače!!

8
Društvo, dom i porodica / Odg: Kad bi kupovali nekretninu u Beceju???
« poslato: Septembar 10, 2008, 05:50:39 pre podne »
Koju crnu nekretninu (stan, kuća) pa u Bečeju moš kupiti? Svi se nešto pokondirili, pa cene ruina u užem centru grada idu do... ma nema im granica! A zašto? Š ta se to ovde u selu dogodilo, pa da opravda ovakve kosmos cene udžerica od stotinak godina? Sem poplave nesretnih  podstanara koji bi, kao da dignu kredit, pa da kupe parče doma. E, a tu ih, onako iz zasede, čekaju naše bančice (čitaj pljačkaški, paralelni svetovi..ono dinar-evro-dinar-)sa sve ljubaznim osobljem koje ti objašnjava nešto, a ti, onako ekstatičan i usapljen, u totalnom haosu, premišljajući se još usput, klimaš glavom... kao sve ti je jasno! Ko dan!

9
Pozorište / Odg: KULTURNO LETO u Bečeju?!
« poslato: Septembar 09, 2008, 07:05:59 pre podne »
Jedva čekam, pa i red bi bio.

10
Pozorište / Odg: KULTURNO LETO u Bečeju?!
« poslato: Septembar 09, 2008, 02:56:16 pre podne »
Pa nije valjda samo u ,može biti, čudesnim začinima? Bilo i metafora da je! Najveći duhovni prevrat nad dotadašnjim crkvenim jarmom (Pahomija vam)! E vidite, nama kanda renesansne mašte i snage fali (bar ti rez bi trebalo...) i čudi me ovako mlaka konstatacija i neinventivnost u divanskim redovima.

11
Pozorište / Odg: KULTURNO LETO u Bečeju?!
« poslato: Septembar 08, 2008, 07:14:13 pre podne »
Kako ti kažeš rez. Od konceptualizma do...začina!

12
Pozorište / Odg: KULTURNO LETO u Bečeju?!
« poslato: Septembar 08, 2008, 05:24:20 pre podne »
Pa to je jasno. Ni realista ni nominalista. I sve što je pobrojano, vredno je hvale. Nego, niste mi odgovorili da li su Majske igre - brend? Bečejski? Ima li tu stvarnog koncepta ili (ne)postojeći treba menjati ili... štagod? Može biti i dosadno ovo pitanje, obzirom da se godinama cimamo oko istog.

13
Pozorište / Odg: KULTURNO LETO u Bečeju?!
« poslato: Septembar 08, 2008, 03:05:32 pre podne »
Dakle, jedna centralna  manifestacija po kojoj bi naš grad bio prepoznatljiv...hm...da li se ograničavati na određene starosne grupe obzirom da je to vrlo važno pri planiranju bilo čega i jasnom prepoznavanju različitih ciljnih grupa kojima se nešto plasira? Nemojte mi reći da je to nebitno. Ili tragamo za nečim što će intrigirati celokupno građanstvo? Kako i zašto bi? Ovo je inače vrlo ozbiljna tema i mislim da zahteva podrobnu analizu pre svega naših potreba i mogućnosti. Potreba definitivno postoji, a koje su nam mogućnosti? Kadrovske, finansijske (da se ne lažemo!)organizatorske? Bez obzira na \\\"bravurozne\\\" predloge partijskih samozvanih \\\"eksperata\\\" - čast izuzecima!  Š ta je, recimo, sa Majskim igrama? Doduše, one su, ovako kako se organizuju, vezane uglavnom samo za mlađe? Kad već divanimo o   brendu... Da li su Majske igre brend?

14
Pozorište / Odg: KULTURNO LETO u Bečeju?!
« poslato: Septembar 07, 2008, 04:00:21 pre podne »
A čiji internet kafe? Samo pitam.

15
Društvo, dom i porodica / Odg: Taura
« poslato: Septembar 07, 2008, 03:54:53 pre podne »
Glede predstojećeg nam Etnos festivala, Taura će imati svoj štand i ovom prilikom pozivam sve forumaše da nas obiđu i eventualno potpišu dokument \\\"Zalažem se za...\\\" humano rešavanje problematike SVIH napuštenih životinja u našem gardu. Dođite! Ništa nama bez nas samih!
Napomena : ne trebaju nam brojevi ličnih karata i ostali biometrijski podaci... samo dobra volja, ime i prezime i gužva na štandu!

Stranice: [1] 2