Evolucija je religija,koja prožima naš školski sistem,pravni i sve društvene sisteme iako nije utemeljena ni na jednoj naučnoj činjenici ( na jednom sajtu nude 250000$ ako neko naučno dokaže teoriju evolucije).
Ljudi veruju u evoluciju ali od toga neće postati nauka.
Postoje četri pitanja na koja svaka religija pokušava dati odgovor: Ko sam ja?,Odakle sam došao?, Zašto sam tu?,Gde idem kad budem umro? Kakve ćeš odgovore na ova pitanja dati to u potpunosti zavisi od tvog pogleda na svet.
Neki će reći da je ovaj svet postao od eksplozije koja se stvorila iz ničega.
Neki će pak ovaj svet je perfektno uređen, mora da postoji neki razumni kreator.
Ako je evolucija tačna onda odgovor na prvo pitanje ko sam ja?,glasi da ti uopšte nisi važan jer si produkt slučajnosti,malo živo biće koje bitiše na tlu,čak si i izvor problema jer stvaraš zagađenje,i što je manje sličnih takvima toje bolje.
Odakle sam došao?po evoluciji si produkt kosmičke slučajnosti koja se desila pre 20.000.000.000 godina.
Zašto sam tu? po evoluciji život nema cilja radi šta ti je volja, glavno je da uživaš.
Gde idem kad budem umro? po evoluciji pretvorićeš se u prah i maksimalno,bit ćeš hrana crvima.
U Bibliji stoji da je Bog u početku stvorio nebo i zemlju,i ako je ovo tačno onda su odgovori na pitanja sasvim drugojačija.Dakle dobro je da znamo ko je ovaj Bog, jer je On stvorio zemlju i Njegovo je vlasništvo i zato On određuje pravila, i ako ne postujemo ta pravila bićemo u velikoj nevolji.Sotoni se ne sviđa da je Bog stvorio zemlju, pa je zato pokušavoa da usadi sumnju u Božiju reč kod prvog ljudskog para.
1 Moj 3:5
\\\"Zna Bog, da će vam se otvoriti oči, čim budete jeli s njega, i da ćete postati kao Bog, kad spoznate, što je dobro i zlo.\\\"
Odavde počinje teorija evolucije, a ne od Darvina.Sotona želi od ljudi da veruju da od njih mogu postati bogovi.Da od ameba posle dugog postepenog razvoja polako su se razvili ljudi.
Nismo mi bogovi-već Lucifer pokušava da to postane.
Isaija 14:13-15
\\\"Mislio si u sebi: \\\'Penjem se na nebo, više zvijezda Božjih podižem prijestolje svoje na gori skupštine bogova naseljavam se na skrajnjem sjeveru.
Uzlazim u visine nad oblake, hoću da budem jednak Svevišnjemu!\\\'
Ali si srušen u podzemni svijet, u najdonji jaz.\\\"
Mi smo usred velikog kosmičkog rata a da to nismo ni svesni...