Društvo > Religija

Božić - paganski ili hrišćanski praznik

<< < (2/2)

mumba:
e da da se nadovežem na moj prethodni post i to ne da su ukrali silom paganima njihove običaje i verovanja već to isto pripisali svojim plus su nipodaštavali sve što je pagansko na sva usta a to ukradeno su uvili u druge oblande i dodali još mnogo laži na sve to! ja sam rekao  krst nikad!

attila f:
Kao što je tama , odsustvo svetlosti , tako je paganizam, odsutvo ispravne spoznaje Božijeg.
Nimrod (moćni lovac pred Gospodom, ili \\\"protiv Gospoda\\\", jer reč paniym ispravnije je prevesti \\\"proviv\\\" nego \\\"pred\\\") je pokušao da ujedini čitav svet poznat u njegovo doba, na čelu sa svetskom vladom koja bi trebala biti protivnik Boga.Vavilon je bio mesto gde je eskalirao otpadništvo od Boga, gde se okultizam i astrologoja rodila, gde se pobuna protiv božijeg uređenja manifestovala.Praznovanje zimske saturalije, je predvorje paganizma ,opšteprihvaćenog trgovačkog praznika Božića.
Takav praznik nije bio poznat sve do srednjeg veka!

mumba:
setimo se srednjeg veka kada je hrišćanska crkva imala najveću vlast kakve su se abominacije dešavale u to vreme ima toga mnogo koje se znaju a koliko ih je još tajna ijao!goatfuckers!

mumba:
da sav taj ,,okultizam\\\'\\\' i ,,astrologiju\\\'\\\' najviše upražnjava hrišćanska crkva iako te doktrine nisu po ravu njhove ali seti s ešto je oteto to je i prokleto ni rim nije trajao večno i pao je preko noći kao što će i hrišćanstvo i to samo zato što sve na silu rade kao i rimljani! i tada mi ćemo se dići mada nismo pali!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju