Društvo > Posao, novac, karijera

Naša Policija

<< < (26/27) > >>

mumba:
ta šta vam je teško da se potpišete mada jeste glupost,ja sam svoju potpisao kad sam je dobio i kada sam je produžio pre 4 godine!

Ivan B.:
http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Poruka-potpishi-dozvolu-pa-vozi.sr.html

Robbyn �:
[quote ]Zaječarska policija podnela je prijavu protiv Gorana Jovića, vozača \\\"audija\\\", čiji je vlasnik Uprava za zajedničke poslove republičkih organa, zbog bahatog ponašanja i ometanja uviđaja saobraćajne nesreće u kojoj je prekjuče nastradao Pero Đ. (21). Kako \\\"Blic\\\" saznaje, Jović je automobilom prešao preko delova tela nastradalog.

Istražni sudija Osnovnog suda u Boru Jasminka Stefanović, koja je obavila uviđaj i naložila policiji da napiše prijavu, rekla je da je Jović pretekao kolonu vozila, prošao preko označenih tačaka sa uviđaja i nije se obazirao na znak policije da se zaustavi. Stao je tek kada su se istražni sudija, tužilac i policajci rukama oslonili na haubu automobila kojim je upravljao.
- Skoro da nas je pogazio. Kada je konačno bio prinuđen da zaustavi automobil, bio je bahat i drzak. Prvo se pozvao na imunitet, a potom na imunitet ženske osobe koja je bila s njim - rekla je Stefanović.
Prema njenim rečima, uvidom u legitimaciju osobe koja je bila u automobilu, utvrđeno je da legitimacija pripada Skupštini Srbije, ali da ta osoba nije poslanik i da je ne štiti imunitet.
- Osoba u kolima se i nije pozivala na imunitet, ali se vozač bahato ponašao i svađao s policijom. Da nismo imali težak uviđaj, naložila bi njegovo hapšenje - rekla je istražni sudija i dodala da čak ni osoba sa imunitetom ne sme da ugrozi mesto uviđaja.
O prijavi je juče obavešten i generalni sekretar Skupštine Srbije Veljko Odalović, koji nije znao da kaže koga je Jović vozio, niti kojim povodom.
- Tražio sam da Jović sutra dođe i objasni šta je tamo tražio i koga je vozio jer mu ja nisam odobrio putni nalog, a zamenik direktora Uprave za zajedničke poslove Aleksandar Milijanović mi nije rekao da ga je on angažovao - rekao je Odalović za \\\"Blic\\\" [/quote]

Toliko o neselektivnoj primeni novog ZOBS-a...Ali to smo već znali zar ne?Najkrivlji su oni vozači u Zastavinim vozilima i najveća pretnja po bezbednost u saobraćaju,pa ih zato policija najviše i zaustavlja.
E sada će pod pritiskom javnosti MOŽDA i uhapsiti ovog \\\"Fanđa\\\",a onda će neko stopirati sudski proces i sve pasti u zaborav.
U međuvremenu će napisati jedno 100-nak kazni vozačima koji nemaju dovoljan broj ziherica u kompletu prve pomoći,ipak su oni veća pretnja,je l`i tražiti zimsku opremu u martu na temperaturama od +20 stepeni...

Goran Čonkić:
Ti se jos nerviras oko toga? Ma bre ovo je zemlja Smrdija. Ovde sve funkcionise tako. Vidis kako je prosao i tender za fiksnog operatera. Namesteno do bola. I ZOBS je tako namesten. U Srbiji je uvek sirotinja placala najvise i uvek ce tako i biti...

Serveto Pecin:
Srbija je SMRAD!!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju