Društvo > Romantika, ljubav i sex

Samo rekreacija??

<< < (3/4) > >>

Amkdsflsnkd dfdsgf:
Pa, kao sto rekoh ne planiram da se zaljubim, ali ne ide to hocu-necu, tj ide,ali do odredjene granice...Sve u svemu, to sam i mislila :unsure: , samo mi je trebao neko sa strane da potvrdi. Nis\\\' , druzimo se jos neko vreme i chao. Lep, zgodan i NEneophodan :cheer:
A pazi sad, kakav sam maler, prodje jos neko vreme, kazem mu da je to-to, da mi je \\\"dosadilo\\\" i onda pocne da me vija! Pa umrla bih od smeha   :lol: :lol: :lol:
Tnx guys ;)

mumba:

Bosko Sa kanala Pink-a:
Dobro je što si se obratila muškarcima jer ipak mi imamo njegov mozak ili barem (nekada) razmišljamo kao on! :)

Ne mora biti nužno da ima drugu, ne verujem da je to...
Kontam da bi saznala.

Nego; da li si ikada razmišljala da si mu gadna, ružna?
Ozbiljan sam... Nedovoljno lepa, ili \\\"ne dobra\\\" za njega...
Mnogi od nas bi imali, su imali, imaju, ce imati seks sa nekom devojkom jer, ono, dig\\\'o ti se i to je Okej. Ali ti nikada neće padati na pamet da je šetaš jer je \\\"malo krupnija, malo ružnija, malo mršavija...\\\" ili sl.
Možda on smatra da nisi dovoljno dobra za njega (ne u fizičkom smislu) već, eto, nisi mu zanimljiva.
Nemoj da se varaš to što to toliko dugo traje i što ti govori \\\"maco, kuco\\\"... pa šta? Znam mnoge koji su to radili i rade. Time možda on sada hrani ego, kao \\\"Ju faca sam, mogu čak i da je -zajebavam- da joj tepam a neće skontati...\\\" Hrani jebeni ego i prija mu. I ako te neko muva i to njemu smeta, ne smeta njemu zaljubljenom nego smeta njegovom egu jer on onda govori \\\"HEj, ja to je..m 7 meseci, ostavi to, ko si ti da je diras...\\\" I koristi te.
I veruj mi da je tako, žrtva si toga. Okej je što uživaš pa svi vole seks, ako ti ništa od ovoga ne smeta, nastavite dalje, nit brige nit problema.

Zoran Sarajlija:
Mogu ja sve mnogo plastičnije da ti objasnim...;)

mumba:
ako kao sa pikadom ....onda???

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju