Kultura > Pozorište

Završene Majske igre

(1/2) > >>

velimir cvejanov:
51. Majske igre su završene. Sve o toku festivala, nagradama i priznanjima na www.majskeigre.org

Axl Axl:
Nadam se da cemo docekati i stoti jubilej majskih igara, :) vidim da je neka firma radila prezentaciju, mogli smo ga mi odraditi badave na osnovu dobrih komšijskih odnosa u zamenu za mesto na onim flajerima, sve pohvale organizaciji, ako hocete mozete i ovde staviti slike da pogledamo...

Marina Kovacev:
Cvejo, svaka cast tebi i celoj ekipi koja je izgurala organizaciju ove godine... Zao mi je sto nisam stigla da budem deo press-a, ali vidim da su devojke odradile posao kako treba ;).

velimir cvejanov:
Hvala na ponudi, rado cemo probrati nesto od najlepsih fotki. Inace, dovoljno je da posaljete mailom vas logo, sasvim je logicno da je nas portal prijatelj festivala cak i bez izrade prezentacije.

velimir cvejanov:
Moje koleginice i kolege iz pozorišta su stvarno odradili sjajan posao, a posebno priznanje zaslužuju devojke iz PR tima. Bile su vredne, nesumnjivo su talentovane, a moram da izdvojim Dejanu i Tijanu, retko je zadovoljstvo videti u toj deci toliku odgovornost i pouzdanost. Njih dve, zajedno sa ostalim vrednim mladim ljudima koji su bili ovde, realno su najveća \\\"kolateralna korist\\\" od Majskih igara.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju