Zabava i razonoda > O svemu i svačemu

BLAMOVI

<< < (3/3)

rki ska:
srednja skola, sedim po kazni u prvoj lupi, na casu srpskog jezika. radi se pismeni, muk u ucionici.. ja zamisljen, trazim inspiraciju i zagledam se u profesorku, zenu od 60-ak godina.. ona, takodje, pogleda u mene.. i tako, gledamo se nekih 3,4 sekunde i ja joj, onako mahinalno - namignem! ona u soku, pocne da se smeje i kaze, \\" deco, vas drugar ..... mi je upravo namignuo, kako to da shvatim?!\\" :blush:  jbte!

Zoran Sarajlija:
Obicno kad se puknem u petak ili u subotu pa se probudim ujutru i oma za mobilni telefon i krece vatanje za glavu ! 2-3 poruke na pogresan broj sa predlozima za sex i 2-3 nerazgovetne koje obicno ni ne skontam.to u outboxu a onda mos misliti u inboxu tc tc tc...

Goran Čonkić:
HAHAHAHAAAA


--- Citat ---@debeli zmaj

Obicno kad se puknem u petak ili u subotu pa se probudim ujutru i oma za mobilni telefon i krece vatanje za glavu ! 2-3 poruke na pogresan broj sa predlozima za sex i 2-3 nerazgovetne koje obicno ni ne skontam.to u outboxu a onda mos misliti u inboxu tc tc tc..
--- Kraj citata ---


Ja sam mislio da se jedino meni to desavalo...JEEEEE nisam jedini!!! :woohoo: :laugh: :woohoo: :laugh:

Robbyn �:
Komentarisao sa društvom \\"atribute\\" neke devojke u kafiæu kad ono odjednom prestaje muzika i ja se istrčao jednu rečenicu onako prilično glasno...:laugh: :blush:

mumba:
to se desilo i meni robbyn-e ali ja sam u tom trenutku govorio koje bih radnje radio sa dotičnom a ona  metar od mene i još i tip sa njom.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju