Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Pera Petlic

Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13
91
Čestitke / Čestitka
« poslato: Decembar 25, 2009, 08:09:06 posle podne »
Povodom 25. decembra, katoličkog Božića, svim ljudima
katoličke veroispovesti upućujem najiskrenije čestitke.
Želim da radost ovog blagdana u duhu tradicije i
zajedničkog življenja na ovim prostorima
podelite se svojim najbližima.

92
Društvo, dom i porodica / Odg: Samoubistvo - hrabrost ili kukavičluk?
« poslato: Decembar 18, 2009, 11:33:24 posle podne »
...pošto je danas petak veče mislim da ću se malo NARAKIJATI  :flashica:...pošto ću tako automatski izvršiti unutrašnju dezinfekciju (pobiti sve viruse) a svakako je BOLJE BITI MRTAV PIJAN NEGO MRTAV TREZAN....:laugh: :laugh: :laugh:

93
Posao, novac, karijera / Odg: Mobing
« poslato: Decembar 17, 2009, 05:03:00 pre podne »
Crossbringer napisao/la:
Citat
promeni firmu!mada je to sada lakše reći nego učiniti!moj primer je takav da sam ja dok mi firma nije otišla u stečaj odjebavao šefove po cenu otkaza a kad je došao stečaj svi na ulicu tak oda mi je drago što sam im pokazao zube a jednom i pesnice!



...tebi firma pod stečaj a ti na ulicu...:huh: ...baš si im rek\\\'o...verujem da si trenutno zaposlen uspešno...;)

94
Društvo, dom i porodica / Samoubistvo - hrabrost ili kukavičluk?
« poslato: Decembar 17, 2009, 02:42:28 pre podne »
...ni sam ne znam kako sam došao na ovu temu...a možda i znam...setio sam se nekih starih prijatelja...momaka koji su uvek bili veseli...samo su njihove oči krile veliku tugu...odlučili su da sebi oduzmu život...iza sebe su ostavili tužne prijatelje, roditelje i pitanje zbog čega? :(

Niko od nas nije znao sta ih je navelo na taj čin...

Š ta vi mislite? Da li je samoubistvo hrabrost? Kukavičluk?

95
Posao, novac, karijera / Mobing
« poslato: Decembar 17, 2009, 01:19:01 pre podne »
Mobing je, prema definiciji, psihičko maltretiranje na radnom mestu koje podrazumeva: davanje ponižavajućih poslova radniku, ogovaranje, stalne kontrole i kritike od strane kolega i rukovodstva, napade na zdravlje zaposlenog (ne dobija bolovanje, godišnji odmor, seksualno ga uznemiravaju...), premeštanje u drugu kancelariju, nepozivanje na sastanke, oduzimanje sredstava za rad (sindrom praznog stola), pretrpavanje obavezama – sindrom punog stola...to je kao po definiciji..

Interesuje me vaše mišljenje i da li je prisutan kod vas na radnomm mestu  :bich:...kod mene je postao sve prisutniji :( , samo se \\\"OBIČAN RADNIK\\\" boji i ne želi da priča o tome...kome se obratiti kad kako kažu KADIJA TE TUŽI I KADIJA TI SUDI...ministarstvu za bezbednosti i zdravlje na radu prijaviti...????...ne vredi neki su probali i kao u vetar da si rekao...kako se nositi sa tim i šta uraditi ?????

97
Igrice bez granica / Odg: kaladont
« poslato: Decembar 17, 2009, 12:22:02 pre podne »
umAK

98
Priroda, ekologija i zdravlje / Odg: Svinjski grip !!??!!
« poslato: Decembar 16, 2009, 11:56:38 posle podne »
...sutra tokom prepodneva treba da počne vakcinacija protiv virusa H1N1...
Lusy je pitala u vezi vakcinacije DA ili NE...supruga je odlučila da ne želi da se vakciniše, decu ne želim da izlažem novim traumama a sto se mene tiče znate kako se kaže NEĆE GROM U *****, valda...:S

99
Priroda, ekologija i zdravlje / Odg: Svinjski grip !!??!!
« poslato: Decembar 16, 2009, 11:35:50 posle podne »
...po zvaničnim informacijama četiri lica...

100
Društvo, dom i porodica / Odg: NOVI ZOBS
« poslato: Decembar 14, 2009, 11:57:58 posle podne »
Plavi_Zoro napisao/la:

Š to ste ljudi površni?????:( :)[/quote]


...moguće Zoro da smo mi površni ali si zato ti bio izuzetno detaljan kada si za vreme službe rođenom bratu ili ocu (nisam siguran tačno kojem) naplatio kaznu što ti se javio sirenom na izlazu ka Srbobranu(a tamo je inače bila zabrana korišćenja sirena)... :pandur: ...zakon će verovatno jedno vreme biti striktno primenljiv dok se NAPUNI BUDZET i po još koja \\\"kesa\\\" a onda će biti idealno za povećanje mita koji će tražiti milicioneri (da budem fin) umesto sadašnjih 1000 din. minimum koje su tražili sada ce biti minimum 5000 din, pa ti vidi...:dry:...prvenstveno treba da se naučimo kulturi saobraćaja a ne svi da glumimo neke Š umahere i Rosije...;)

101
Humor / Odg: Vicevi
« poslato: Novembar 24, 2009, 10:32:59 posle podne »
...kako zovu PLAVUŠ U koja ne puši k***c...?

Ne zovu je...:lol::P

   

Zašto plavuša ostavlja knjige na policijskom autu...???

...piše na autu POLICE....:laugh::laugh:  















































:woohoo: :lol: :P :P

102
Humor / Odg: Vicevi
« poslato: Novembar 22, 2009, 09:23:07 posle podne »
Došla žena kod doktora i kaže:
- Doktore, patim od impotencije!
Doktor odgovara:
- Pa, ne možete vi patiti, valjda vaš muž?
- Ne, doktore, moj muž boluje, a ja patim! :laugh:

103
Humor / Odg: Vicevi
« poslato: Novembar 22, 2009, 09:06:32 posle podne »
-Koje je razlika izmedju glupih i pametnih muskaraca?

 Glupi pricaju viceve o plavusama, a pametni spavaju s njima. ;)


-Zašto je plavuša dobila otkaz iz banke sperme?

 Saznalo se da pije na poslu. :huh:


...priznajem onda sam glup  :gegege:...ipak je sladje pricati viceve o njima...:lol:

104
Igrice bez granica / Odg: kaladont
« poslato: Novembar 22, 2009, 08:58:32 posle podne »
opanAK

105
Društvo, dom i porodica / Odg: Nasilje!
« poslato: Novembar 22, 2009, 05:51:23 posle podne »
...za neverovati opet Bečej i Bečejci u novinama...opet ne po dobru već :ohmy:...


Oteli ga zbog 150 evra!
Četvorica Bečejaca kidnapovala Lazu J. (29) iz Mola zbog duga. Njegovu otmicu organizovao Danijel L. (25) jer mu je dao samo deo novca za „jugo“ koji mu je prodao

ADA - Laza J. (29) iz Mola kod Ade kidnapovan je zbog toga što je dugovao 150 evra! Njegovu otmicu organizovao je Bečejac Danijel L. (24) jer mu je Laza dao samo polovinu novca za „jugo 55“ koji mu je prodao.

Protiv Danijela L. policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je sa još trojicom sugrađana organizovao otmicu Laze J. U prijavi se navodi da je 16. novembra Danijel sa još tri sugrađanina Manuelom F. (30), Tomasom S. (28) i Miletom G. (24) došao u Mol i tražio dužnika. Pošto je prošlo dosta otkad je prodao polovni automobil Lazi, a on nikako da mu da ostatak dogovorene cene, Danijel je, navodi policija, rešio da stvar uzme u svoje ruke. Uz pretnje i batine, naterali su ga da uđe u automobil i odvezli ga u Bečej, udaljen oko 35 kilometara.

Kad je videla da joj nema supruga, Lazina žena obavestila je policiju da je nestao. Istoga dana u zajedničkoj akciji policajaca iz Bečeja i Ade oteti čovek je pronađen u otmičarevoj kući.
- Četvorica mladića sa Danijelom na čelu došli su u Mol da pronađu Lazu i uzmu novac. Pošto on nije bio kod kuće, otmičari su organizovali poteru za njim i pronašli ga kod rođaka u selu. Laza je predložio da problem reše tako što će prebiti dug. Ubeđen da će se izvući iz neprijatne situacije, ponudio im je da se odvezu do mesta na kojem se nalazi drugi automobil koji bi založio za dug. Umesto na željeno mesto, Laza je završio u Danijelovoj kući u Bečeju. Tokom vožnje Danijel je dužnika nekoliko puta pesnicom udario u glavu - saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi.

Posle nekoliko sati potere zatočenik je pronađen i oslobođen. Lekari bečejskog doma zdravlja konstatovali su lakše povrede. U poslednjih pet godina na području Policijske uprave Kikinda nije bilo otmica. Istražni sudija Opštinskog suda u Adi odredio je Danijelu L. pritvor do 30 dana, a ostala trojica su puštena da se brane sa slobode. On i njegovi pajtaši odranije su poznati policiji po izvršenju raznih krivičnih dela.    

http://www.kurir-info.rs/clanak/crna-hronika/kurir-22-11-2009/oteli-ga-zbog-150-evra

Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13