Društvo > ženski kutak

Š ta danas značbiti sponzoruša?

(1/14) > >>

Axl Axl:
Sta mislite da li se sponzorusom smatra i ona devojka, koja trazi da ima pored sebe osobu makar za jedan stepenik bolju od sebe?

Postoji li prava ljubav izmedju dosta starijeg, i slucajno dobro situiranog partnera, i recimo neke sasvim obicne i jednostavne devojke, koja nije postigla nista znacajno u životu sem nedeljnog šopinga na pijaci, i probija se kroz dosadnu svakodnevnicu kako kod zna i eto naleti na tog \\\"pravog\\\"?

A varijanta \\\"keš kolica\\\"??????

mumba:
moguæe je da toga i ima ali ja mislim veoma malo,dok ako traži sigurnost devojka pre svega treba da se sama osigura a ne da mi rintamo rintamo dok ona....češlja kosu. i onako žene žele slobodu i emancipaciju pa zašto se ne ugledeju na koleginice sa zapada pa da zapnu da rade kao i muškarci nego ovak o je naj lakše po balkanskom receptu.ne govorim ovo da bih ponizio žene jer ako se budu oslanjale na drugog a ne sebe ai ne imale  ništa a svoje nikada neæe biti sretne i zadovoljne sobom.setite se recimo nemilih dogaðaja zašto se 95 posto žena kod nas vraæaju svojim nasilnim muževima(momcim) jer nemaju kuda da odu . e zato sam namomenuo ono na početku mog posta.

Becej City:
SPONZORUSHA, a moglo bi biti i SPONZORKA  ne zvuchi tako \\"chisto\\" mocno i humano, iza te rechi stoji žena  koju  NEKO (a ko bi drugi nego, mushkarac) sponzorishe. :laugh:

 A da bi bio u trendu,  umesto prostitutka, definishe  sponzorushu. Ta rech malo bolje zvuchi od prostitutka, a naša rech kurva bi bila potpuno neprimerena \\"demokratskim nachelima i evropskim standardima\\" ka kojima stremimo?:dry:

Zashto ljudi pljuju po sponzorushama?
Ima zena koje se pale na pametnog tipa, na zgodnog tipa, zashto ne bi onda bilo zena koje se pale na tipa s lovom?
Ne razumem toliku frku oko njih ...
Neka rade sta hoce i nek su s njima ako ih to zadovoljava,meni ni iz dzepa ni u dzep.


Ta fama oko sponzorusha se stvorila delom i  zbog tipova koji bi ih kresnuli, a ne mogu.

I po meni: oni su napaceniji nego one.:woohoo:

mumba:
kad sam bio momčiæ jedan stariji čovek mi je tada rekao da je kurva ona žena koja ti ne da a da samo prave žene daju............ štrudle s makom.a to za sponzoruše verujte mi tako su ih nazvale baš devojke a ne muškarci taj epitet potiče(bar u tom obliku) sa početka 90-ih i u početku su znam 100% tu teč devojke koristile mi muškarci tek kasnije.

Marina Kovacev:
Strasno je sto taj izraz postaje sve cesci...
Ali barem u Beceju takvih slucajeva ima manje, nego npr. u NS-u (takav je moj utisak)...
Mada, ne vidim zasto je odmah sponzorusa ona ciji decko ima dobra kola, i zasto ga ne bi volela... Ili da mi ipak i dalje idemo peske zbog reputacije? :laugh:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju